Kimmiş bu 17 kişi?

AK Parti Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü’nden tam 17 gazetecinin maaş aldığını, elinde de belgelerinin olduğunu açıkladı. Sayın Hatipoğlu’nun bu açıklamalarının temelini çok merak ediyorum.

29 Şubat 2024 09:34
A
a
Sütiş Eskişehir

AK Parti Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü’nden tam 17 gazetecinin maaş aldığını, elinde de belgelerinin olduğunu açıkladı. Sayın Hatipoğlu’nun bu açıklamalarının temelini çok merak ediyorum. Şimdi meseleyi, “Siz hani belediye bünyesinden gazetecilere maaş verecektiniz?” diyerek karıştırmıyorum. Sayın Milletvekilimizin madem elinde belgeler var; bunları açıklaması en doğrusu olacaktır. Eğer ki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bir suç işliyorsa, birtakım kişilere gayri kanuni yoldan maaş bağlıyorsa bunun ortaya çıkması lazım. Öte yandan bir suç işlendiğine şahit olup, herhangi bir harekette bulunmamak da ayrı bir suçtur. Dolayısıyla Sayın Hatipoğlu’nun bildiklerini derhal – öyle seçimi filan beklemeden – açıklaması gerekir. Aksi takdirde ya müfteri durumuna düşer yada suça göz yummuş olur.

Vekil Eskişehirli olmadığı için

AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, Kırka – Seyitgazi arasındaki bozuk yolun “İnşallah” yakında biteceğini açıklamış ve muhalefeti de vatandaşın kafasını karıştırmakla suçlamış. Zaten bu memlekette suçlu ya muhalefet, ya uluslararası kırmızı soğan lobisi yada esnaf. Ben daha AK Partililerin suçu üstlendiklerini 21 senedir görmedim. Hep başkaları kabahatli…
Şimdi AK Partili Milletvekili Fatih Dönmez Eskişehirli olmadığı için bilmiyor olabilir; o bahsettiği Kırka yolu yaklaşık 15 senedir her seçim öncesi yapılıyor. Her seçim öncesi Eskişehir’e bir dikili ağacı olmayan bir AK Partili Milletvekili çıkar ve o yolun bu kez kesin bitirileceğini söyler.
Demek şimdi o milletvekilleri listesine Fatih Dönmez de girmiş. Sayın Milletvekiline Alpu, Sarıcakaya veya çevre yolundan bahsederek canını sıkmayalım. İnşallah ve nihayetinde bahsettiği o Kırka yolu biter. Ancak bu sefer de Kırka yolu yapılamayacaksa, yine seçim masalı olacaksa üzülmesinler. Kendisine tavsiyemiz diğer AK Partililer gibi yapması ve bölgede çektirdiği fotoğrafı saklamasıdır. Böylece 2028 yılında bölgeye gidip yeniden poz vermesine gerek kalmaz. Aynı fotoğrafı 2028’de yine kullanır.

Pide el yakıyor

Ramazan sofralarının vazgeçilmezlerinden olan pide almak iyiden iyiye zorlaştı. Çünkü bu sene Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak açıklandı. Üstelik geçen sene 270 gram olan pide, bu sene 250 gramdan satılacak. Bazıları çıkmış, “Ramazan pidesi lükstür. Vatandaş da ekmek alıversin” diye açıklamalarda bulunuyor. Artık hükûmete yalakalık yapacağım diye bu kadar da gaddarlık olmaz olsun. Alt tarafı bir Ramazan pidesinden bahsediyoruz. Bütün gün oruç tutan vatandaşa, iftar sofrasında dumanı tüten bir pideyi çok mu görüyorsunuz? Sizi gören şeytanlar kendinden utanır. Zulmünüz batsın sizin!..

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi