Kaostan beslenenler bu ziyareti sevmedi

AK Parti il başkanı Gürhan Albayrak, meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediye başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

22 Nisan 2024 09:58
A
a
Sütiş Eskişehir
AK Parti il başkanı Gürhan Albayrak, meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediye başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.
Nezaket ziyaretidir. Eskişehir için önemli bir ziyarettir. Bu ziyaret sonrası Eskişehir Büyükşehir Belediyesi basın bürosu tarafından medyaya basın bildirisi geçildi.
Bu bildiride Albayrak’ın şu cümlelerine yer verildi:
-Gerçekten önemli bir zamandı ve herkes yoruldu. Ama Eskişehir adına güzel bir sonuç çıktı. Demokrasi kazandı. Bu süreci en iyi şekilde yönetmeye çalıştık. Önemli olan nokta burada kırgınlıklar küskünlükler olmadan, daha bir sert bir kullanılmadan olması çok güzel. Onun için de kendi adımıza, partimiz adına, sizler adınıza, şehir adına teşekkür etmek istiyorum. Eskişehir menfaatine olacak her konuda bizler varız. Sonuçta bu şehirde yaşıyoruz.



Açıklamanın bütününe bakarsanız herkesin söyleyebileceği bir cümle!
Ancak  “Eskişehir adına güzel bir sonuç çıktı” cümlesini tek başına ele alırsanız, çok farklı anlamlar çıkartabilirsiniz. AK Parti il başkanının, CHP’nin seçimleri kazanmasını desteklediğini bile söyleyebilirsiniz…
Basın bürosunun haberine açıklama ve itiraz gelmediğine göre doğru kabul ediyoruz…
Albayrak’ın, “seçimlerin olaysız sonuçlanmasını” anlatmak istediğini kabul ediyoruz. Ancak, bundan sonra yapacağı açıklamalarda kılı kırk yarması gerektiğini de kendisine hatırlatalım…
Kaostan beslenen, siyasi nezaketin olması işlerine gelmeyen bir kesim var. Bu kesim, böyle açıklamaları bu tür ziyaretleri pek sevmiyor…
Albayrak ve ekibi doğru zeminde doğru uyarıları yaparsa hem kendileri hem Eskişehir kazanır. Demokrasi açısından güzel sonucun şimdi ileriye taşınması gerekiyor.
 

150 MİLLETVEKİLİ YETER!

 
Eski Hazine Müsteşarı akademisyen Dr. Mahfi Eğilmez, Türkiye'nin enflasyon sarmalını nasıl kırması gerektiğini katıldığı bir televizyon programında açıkladı…
Mahfi hoca tane tane anlattı:
-Bütçe açığında kamunun harcamaları çok yüksek. Bir ülkede insanlar için kural koyuluyorsa önce kural koyanların onlara uyması gerekir. Kural koyanlar tasarruf çağrısı yapıyor. Ama kendileri yapmıyor bunu. İnanılmaz bir kamu harcaması var.
-Ben 1997'de Hazine müsteşarıydım benim arabam Reno'ydu. Devletin tahsis ettiği arabaydı. Şimdi en basit il müdürüne bakıyorsunuz altında Mercedesler, Audiler var. Biz buradan çıkamayız. Sonuçta topladığın vergiyi harcıyorsun. Her yer böyle.
-Biz başkanlık sisteminde kalacaksak 150 milletvekili yeter. Meclis'in eski etkisi yok ki... Niye 600 kişiye bu maaşları verelim?


 

DİYALOG

Sokak röportajında gazeteci gurbetçiye soruyor
-Vatanı özlüyor musunuz?
- Özlüyoruz tabi, vatan özlenmez mi?
- İmkan olsa döner misiniz?
- Hayır.
…/…
Gurbetteki Türk vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun düşünceleri bu şekilde! Türkiye onlar için belirli aylarda gelinip tatil yapılıp, belli kişilerle hasret giderilecek bir ülkü!
 

ŞİMDİ KANADA DÜŞÜNSÜN!

Kanada Hükûmeti, gıda fiyatlarını düşürmek amacıyla yabancı süpermarket zincirlerini ülkeye getirmeyi planlıyor. Türkiye'den BİM de bu zincir marketler arasında.
Biz de de BİM var ama fiyatlar hiç düşmüyor!
 

APTAL NEDİR?

Gerçeği bilerek…
Gerçeği görerek…
Yalanlara inanmaya devam etmektir!
 

GÜNÜN SÖZÜ!

Her gün işe gidiyorsun. Akşamları erken uyuyorsun ve bunun karşılığında aldığın tek şey koltuk takımı. Gerçekten acınası bir durumdasın. Chuck Palahniuk

GÜNÜN KARİKATÜRÜ

,
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi