Hayırdır arkadaşlar! Ne bu şiddet bu celal?

Sessiz, sedasız ve içimizin yandığı bir şekilde 3. Lig serüveni başladı Eskişehirspor'un

6 Eylül 2022 09:51
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sessiz, sedasız ve içimizin yandığı bir şekilde 3. Lig serüveni başladı Eskişehirspor'un. Mazisi başarılarla dolu böylesi bir kulübün, 3. Lig'de olması gerçekten çok üzücü bir durum. Kümede kalma hedefiyle başladığımız bu maratonda, Es Es deplasmanda önceliğini yenilmemek üzerine kurgulamıştı. Cüneyt hoca, 5-4-1 sistemiyle sahaya çıkarken, savunma ağırlıklı bir yapıyla rakibi karşısında mücadele etti. Kontrataklarla pozisyona girme düşüncesi ise ilk planda tuttu ve Es Es, Onur Arı'nın üstün çabası ile Berkay'ın ayağından golü buldu. Golden sonra deplasmanda öne geçmenin vermiş olduğu psikoloji ile Es Es'in geriye yaslandığını gördük.  Eray'ın basit bir şekilde top kaybetmesi sonucu rakibin golü 43'te geldi. En olmayacak bir dakika da yenilen gol, rakibi umutlandırdı. Burada Eray'a parantez açmamız gerekiyor.  Faul beklediği pozisyonda belki haklı olabilir. Ama burası 3. Lig! Dördüncü hakemin önünde olan bir pozisyonda yerde kaldı. Dördüncü hakem kendisi de görüyor, verilmiyor işte faul. Kalkıp, devam etmeli pozisyonu bırakmamalı. Ayrıca geçen sezonun ilk yarısında gösterdiği performansa geri dönmeli. Eray'ın daha iyi performans sergilediği birçok maçı izledik...
Gelelim tekrar maça. İkinci yarının hemen başında ilk topta rakip golü buldu. 5'li savunma yapan bir takım iki kafa golü gördü kalesinde. Kademe hatalarının damga vurduğu bir ikinci yarı izledik. 68'de Muhammed'in kırmızı kartı planları alt üst ederken, Berkay-Tolga ikilisinin hazırladığı pozisyonda Onur Arı skoru eşitledi. 10 kişi kalınmasına rağmen skoru eşitlemek, rakibin direncini düşürürken Es Es ise skoru korumaya odaklı bir oyun sergilemeye çalıştı. Ancak yine olmayacak bir pozisyonda ikinci golün aynısını kalesinde gördü Eskişehirspor.
İyi başlanılan, direnç gösterilen maç kaybedildi. Sadece bir maç kaybedildi. Umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Bir mağlubiyet ile küme düşmedik…
Artık futbolcular yapıcı eleştirilere hazır olmalı. Geçen sezon tam 34 hafta birlikte oynadılar. Tecrübe konusu artık ağıza dahi alınmamalı. Bu konu artık tartışmaya kapalı. Artık tecrübendiler ve sahaya çıkıp o formanın hakkını verecekler.
Bir de bu takım bu kadar kolay kart görmemeli. İlk yarıda 3 sarı kartı var takımın, üçü de itirazdan. Birisi güreşteymiş gibi rakibini tutar yere indirir, diğeri topu rakibinin üç kere yüzüne atar sarı kart görür. Hayırdır arkadaşlar! Bu ne laubalilik? İlk maçtan ne bu şiddet bu celal? Olağanüstü performanslar gösteriyorsunuz da mı biz göremiyoruz? Muhammed'in gördüğü kırmızı kartın ise mantıklı bir açıklaması yok. Lütfen kendinize gelin bu son şansımız!
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eneskiesesli 7 Eylül 2022 11:00

Yorumlarımız neden yayınlanmıyor ???????!!

0 5 Cevap Yaz
Ekici26 7 Eylül 2022 10:11

yok bu hocalar hep aynı kafa ezik futbola devam kapattıracaklar Eskişehirsporu yakında 8-1-1 oynatırlar bunlar yönetimde alkış tutar.

0 7 Cevap Yaz
Eneskiesesli 7 Eylül 2022 09:34

Bu yazının her kelimesine katılıyorum. Futbolcular , kendinize gelin , mahalle maçı oynamıyorsunuz. Hakeme itirazla rakibe saygısızlıkla birşey elde edemeyeceğinizi artık öğrenmiş olmanız gerekir. Hocamızın bu konularda tedbir almasını bekliyoruz.

1 20 Cevap Yaz
Eneskiesesli 7 Eylül 2022 00:48

Bu yazının her kelimesine katılıyorum. Futbolcular , kendinize gelin , mahalle maçı oynamıyorsunuz. Hakeme itirazla rakibe saygısızlıkla birşey elde edemeyeceğinizi artık öğrenmiş olmanız gerekir. Hocamızın bu konularda tedbir almasını bekliyoruz.

1 17 Cevap Yaz
Eneskiesesli 6 Eylül 2022 20:39

""" Artık futbolcular yapıcı eleştirilere hazır olmalı. Geçen sezon tam 34 hafta birlikte oynadılar. Tecrübe konusu artık ağıza dahi alınmamalı. Bu konu artık tartışmaya kapalı. Artık tecrübendiler ve sahaya çıkıp o formanın hakkını verecekler. Bir de bu takım bu kadar kolay kart görmemeli. İlk yarıda 3 sarı kartı var takımın, üçü de itirazdan. Birisi güreşteymiş gibi rakibini tutar yere indirir, diğeri topu rakibinin üç kere yüzüne atar sarı kart görür. Hayırdır arkadaşlar! Bu ne laubalilik? İlk maçtan ne bu şiddet bu celal? Olağanüstü performanslar gösteriyorsunuz da mı biz göremiyoruz? Muhammed'in gördüğü kırmızı kartın ise mantıklı bir açıklaması yok. Lütfen kendinize gelin bu son şansımız!"""" Bu yazının her kelimesine katılıyorum. Futbolcular , kendinize gelin , mahalle maçı oynamıyorsunuz. Hakeme itirazla rakibe saygısızlıkla birşey elde edemeyeceğinizi

1 17 Cevap Yaz
Eskieses 6 Eylül 2022 17:21

Yazıya sonuna kadar katılıyorum.Laubalilikle ,itirazla bir yere varılamaz .Kendinize gelin,efendi olun.

1 16 Cevap Yaz
altyapı 6 Eylül 2022 13:19

amatör tayfası ne desek boş

1 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi