Galibiyetin getirisi fazla olacak

Yıllardır galibiyet alamadığımız Trabzonspor deplasmanından 3 puanı 3 golle almak büyük bir zaferdir. Sahada oynanan oyundan, oyuncular

28 Kasım 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Yıllardır galibiyet alamadığımız Trabzonspor deplasmanından 3 puanı 3 golle almak büyük bir zaferdir. Sahada oynanan oyundan, oyuncuların mental açıdan ne kadar galibiyete inanmış olduğunu gördüm.
Maçtan önce puan almamızın açıkçası başarı olacağını galibiyetin zor bir ihtimal olduğunu düşünüyordum. Ta ki 26’ncı dakikada skorboardun Eskişehirspor’un golünü yazmasına kadar.
O ilk golün dakikasının 26’da gelmesinin bir tesadüf olmadığına inandığım gibi 3-0’lık skorun da bir tesadüf olmadığını düşünüyorum.
Bu galibiyetin getirisi ilerleyen haftalara da yansıyacaktır.
Çünkü bu sezon tüm Türkiye’ye oyununu kabul ettirmiş bir takım izliyoruz.
Trabzonspor dersini iyi çalışan Ersun Yanal, rakibini orta sahada durdurarak ve deplasmanda bir takımın nasıl oynayacağını göstererek zafere imzasını attı. Evet artık deplasmanda da bu takımın galibiyet aldığını gördük.
Bir maç aldı diye deplasman fobisi ortadan kalkar mı diye sorarsınız eğer, 3-0’lık bir galibiyetin Trabzon gibi bir deplasmanda alındığını hatırlatırım.
Ligde ilk yarının bitimine 5 hafta kala çok zorlu maçlar olacak. Bu zorlu maratona çok iyi bir başlangıç yaptık. Bu oyunu sürdürecek olursak o zorlu periyottan en az yara ile ayrılacağımızı düşünüyorum.
 
 
 
(Bize mesaj ve ihbarda bulunmak için, sitenin üst ve alt kısmında bulunan mesaj gönder bölümünü kullanabilirsiniz. Herhangi bir haber ya da köşeye yorum yapmak için ise haberin altında bulunan mesaj bölümünü doldurmanız yeterli olacaktır)
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi