Eskişehirspor yoluna devam edecek 

Eskişehirspor Sincan Belediye deplasmanında berabere kaldı ve en yakın takipçisi olan Polatlı Belediyespor ile puan farkını sıfırladı. Maçın teknik analizini yapmak, haddimi aşmak olur. Ancak futbolda zaman zaman puan kayıpları da olabileceğini biliyorum.

27 Şubat 2024 08:59
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Sincan Belediye deplasmanında berabere kaldı ve en yakın takipçisi olan Polatlı Belediyespor ile puan farkını sıfırladı. Maçın teknik analizini yapmak, haddimi aşmak olur. Ancak futbolda zaman zaman puan kayıpları da olabileceğini biliyorum. Çok istesek de zamanı geri çeviremiyoruz. Olan oldu ve çok önemli iki puanı kaybettik. Ancak önümüzde 9 maç daha bulunuyor. Bu maçları kazanırsak zaten şampiyon olur, şu amatör kümelerden kurtuluruz. Biz taraftara düşen takımı her koşulda desteklemek. Eğer ki taraftar olarak moralimizi bozarsak, çok daha kötü sonuçlarla karşılaşırız. Çünkü Eskişehirspor’un en büyük gücü, “Halı sahada da olsa, Eskişehir’in arkasındayım” diyen taraftarıdır.

JASAT değil Sherlock Holmes

Eskişehir’de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından tekrar başlatılan inceleme sonucu, 19 yıl önce kızını öldürdüğü ve intihar süsü verdiği şüphesiyle gözaltına alınan baba, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
Sivrihisar ilçesi Yukarı Kepen Mahallesi’nde yaşayan Mehmet S’nin 9 yaşındaki kızı, 2005 yılında ölü bulunmuştu. Şimdi yürütülen soruşturma kapsamında 9 yaşındaki kız çocuğunun kendini asmadığı, aslında babası Mehmet S. tarafından öldürüldüğü daha sonra da cinayete intihar süsü verildiği anlaşıldı.
Jandarmayı tebrik ederiz. Bize Arthur Conan Doyle’un ünlü karakteri Sherlock Holmes’i andırdılar. Bu iğrenç olayın mahkeme sonuçlarını da merakla bekliyoruz. Umarız adalet yerini bulur.

Sultandereli haklı 

75. Yıl Mahallesi’ndeki vatandaşlar, artan asayiş hadiselerinden şikayetçi. Mahallelerine nüfusun az olması nedeniyle karakol yapılamadığını söyleyen vatandaşlar, güvenlik amacıyla bir polis noktası kurulmasını istedi.
Vatandaşın bu talebinde haklılık payı var. Çünkü bölgede bazen asayiş olaylarının olduğu kulağımıza geliyor. Dahası Sultandereliler uzun zamandır bu isteklerini dile getiriyorlar. 
Şimdi mahallenin nüfusu 20 binin altında olduğu için oraya karakol yapılamayacağı söyleniyor. Böyle bir yönetmelik olabilir ancak yönetmelikleri esnetmek de yöneticilerin işidir. Bölgede henüz 2 hafta önce 17 yaşındaki bir çocuk bir arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Sadece bir karakol binasının olması bile caydırıcı etkiye sahiptir. Ben Sultandere’deki vatandaşlarımızın haklı taleplerinin dikkate alınacağını umut ediyorum.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi