Es Es'i kendi silahıyla vurdu

Öyle bir ilk yarı izledik ki Eskişehirspor, rakibine göz açtırmadı. Bir gol bulsa sanki geri çekileceği, skoru koruyacak

24 Aralık 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Öyle bir ilk yarı izledik ki Eskişehirspor, rakibine göz açtırmadı. Bir gol bulsa sanki geri çekileceği, skoru koruyacak gibi bir düşünce geldi aklıma. Ama aslında iki takımda öyle oynuyordu. Eskişehirspor için bu maç 6 puanlık bir maçtı. Olmadı gol pozisyonlarını bir bir harcadık. Antalyaspor bu sezon ilk yarıda en kötü futbolunu oynadı. Aynı şekilde Eskişehirspor’da bu sezon en kötü futbolunu ikinci yarıda sergiledi. İlk pozisyonlarında golü bulmalarına şaşırmamak lazım. Çünkü ileri üçlüsü çok hızlı ve golcü oyunculardı. Golde Tita’nın güzel pasını 90 dakika boyunca hiçbir zaman yalnız kalmayacak bir oyuncu olan Diarra affetmedi. Antalyaspor öyle bir takım ki futbol severler çok iyi bilir, Abdullah Avcı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u çalıştırdığı dönemlerde böyle bir oyun sergilerdi. Bakardınız; bu takım gol atmayı bırakın pozisyona giremez derdik, ama maçın skoruna baktığınızda 2, yada 3 gol atmayı başarır ve galip gelirdi. Antalyaspor’da bu sezon böyle bir takım. Büyük takımlara karşı nasıl oynaması gerektiğini gösterdi bize.
Antalyaspor, dün Eskişehirspor’u kendi silahı ile vurdu. Buda sürpriz koşular yapan Ergün Teber, Deniz Barış, Murat Duruer gibi oyuncular sürekli sürpriz koşular yaptı. Bir de pas trafiği yaparak. Eskişehirspor’a ikinci yarıda topu göstermediler. Buda Eskişehirspor’un rakiplerine kurduğu tuzağı bu sefer Mehmet hoca, Eskişehirspor’a karşı uyguladı ve Ersun hocayı tuzağa düşürdü.
Ersun Hoca’nın tuzağa cevap vermemesinin tek sebebi ise, oyuncu değişikliklerinin istediği verimliliği alamaması. Çünkü yaptığı hiçbir değişiklik faydalı olmadı. Bu oyuncu değişikliğinin yanlış olmasından değil, eldeki malzemenin bu seviyede olduğundandır. Bunun 2 Ocak’ta transfer sezonunda çözülmesi bu takımın her iki kulvarda hedefleri olan bir takımın hedefine ulaşmasını sağlayacaktır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi