Doğru dosyayı bul!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye basın bürosu tarafından gazetelere gönderilen basın bülteninde Kurt’un törende yaptığı konuşmada ilginç bir bölüm yer alıyor…

5 Temmuz 2023 08:20
A
a
Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye basın bürosu tarafından gazetelere gönderilen basın bülteninde Kurt’un törende yaptığı konuşmada ilginç bir bölüm yer alıyor…
Ben, “Köstebek bölümü” diyorum…
Kurt, belediye çalışanlarına uyarıda bulunuyor:
-…Daha çok üretelim, tasarruflu davranalım. Bizim bütün çalışanlarımızın elbette, siyasi tercihleri olacak. Ona kimsenin bir şey deme şansı yok. Ben insanların devlet memuru da olsa, siyaset yapmasından yana düşünce üreten bir kişiyim. Zaten yasak deseler de herkes siyaset yapıyor, yapacak da. Doğru, düzgün yapın. Önümüzdeki süreci doğru planlayalım. Umarım, başarılı bir sonuç elde ederiz.
-Bu noktada da arkadaşlarımızın çok dikkatli olması gerekiyor. Geçen dönem yanlış bilgiler sızdırdılar. Bilgi sızdıracaksanız bile doğrusunu sızdırın. Desteklediğiniz adaya, Odunpazarı Belediyesi ile ilgili bir dosya veriyorsanız da doğru dosya verin ki yanlış politika yapmasınlar. O nedenle kimse samimiyetten uzaklaşmasın!
…/…
Görünen o ki bu yerel seçimde de dosya savaşları yaşanacak gibi gözüküyor. Aslında bunun işaretleri şimdiden verilmeye başlandı. AK Parti’nin adayları henüz belli değil! Görünen o ki aday belli olmasa da dosyalar belli gibi…

YÜK HAYVANI İSTEMİŞLERDİ!

Fransa’da tam olarak ne oluyor?
İtalyan Felsefeci Yazar Andrea Zhok, tüm olup biteni şu cümlelerle özetliyor:
-Fransa’dan gelmeye devam eden görüntüler, zayıf ittifaklara sahip herhangi bir “küçük” ülkeden gelseydi, bir iç savaşın, bir rejimin devrilmesinin başlangıcı olarak kabul edilecekti.
-Ülke genelindeki isyancıların sayısı o kadar fazla ki polis hiçbir şeyi kontrol edemiyor. Bazı bölgelerde “düzen” yandaşları ile “asiler” arasında çatışmalar da yaşandı. 
-Aslında, organize, siyasallaştırılmış, ikna ve teklif amaçlı, belirli bir gündemi olan bir protesto olsaydı, çoktan kontrol altına alınmış, güvenlik aygıtları tarafından izlenmiş, medya tarafından sabote edilmiş, bazı gerçek alternatiflerin doğuşunu engellemek için ustalıkla içine sızılmış olurdu. Bu bir devrim olmayacak, onu yönetenler de devrimin kahramanı değiller.  Çünkü devrimlerin ve kahramanların olgunlaşması için gerekli şartlar yok.
-Liberal demokratik toplumların yıktığı, akıl yürütme yeteneğinde bozuk, bireyci, nevrotik ve sakat bir toplumsal arka plan yaratan toplumsal koşullar buna engeldir.
-Yük hayvanları elde etmek istediler, yırtıcı hayvanlara sahip oldular ve giderek daha fazlası olacak.
 

DÖKMECİ UNUTULMASIN!

Eskişehir’in tanınmış ve tecrübeli avukatlarından Ayşe Fert Dökmeci, Yeşilay Eskişehir Şube Başkanı oldu. Dökmeci Yeşilay’ın şube yönetimlerinde de uzun süre görev almıştı…
Eskişehir kamuoyunun kendisini tanıma nedeni ise AK Partili olması…
Belediye Meclis üyeliği, AK Parti teşkilatlarında yönetim kurulu üyelikleri, milletvekilliği adaylığı gibi pek çok görev aldı.
Son derece başarılı bir isim…
AK Parti’nin son dönemde kendisinden yeterince yararlanamadığını düşünüyorum. Böylesine tanınan bilinen etkili bir ismin AK Parti tarafından kıyıda köşede bırakılması doğru değil!
Ayşe Fert Dökmeci gibi isimler AK Parti’ye dinamizm ve hareket getirebilir.
AK Parti’de yönetimler yeniden şekilleniyor. Dökmeci, AK Parti’ye katkı sağlar!
 
 

ANLAMIYORUZ!

-Türklere karşı tez geliştirmek için arşive giren kaçıncı ecnebi, Türk taraftarı oldu. Onlar anladı, bizdekiler anlamıyor. Çünkü hakikati görmüyorlar. Çünkü okumuyorlar.
İlber Ortaylı
 

GÜNÜN SÖZÜ!

-En iyi ile birinci aynı kişi değilse, yarış adil değildir demektir. 
Anooshirvan Miandji
 

GÜNÜN KARİKATÜRÜ

Günün Karikatürü 05 07 2023
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 5 Temmuz 2023 09:41

Dökmeci ne yapmış da başarılı olmuş çok merak ettim şimdi :-)

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi