ÇEK TRABZONSPOR'DAN

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası grup maçında zoru başarmak için çıkmış olduğu Trabzonspor karşılaşmasını, kazanman

1 Şubat 2013 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası grup maçında zoru başarmak için çıkmış olduğu Trabzonspor karşılaşmasını, kazanmanın mutluluğunu 90+2 yeni transfer Özgür Çek’in golüyle yaşadı. Rakip Trabzonspor olunca, rekabetin tavan yapması da kaçınılmaz olur. Hafta içi olmasına rağmen, tribünleri dolduran Kırmızı Şimşekli taraftarlar, maçın son düdüğüne kadar takımlarını yalnız bırakmadan, centilmence desteklemeleri ise takdire şayandı.
***
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, hem lig de hem de kupada hedeflemiş olduğu Avrupa arenasına tekrar gitme isteği doğrultusunda, işini şansa bırakmadan yoluna devam etme adına ter döktü. Hafta sonu çıkacakları zorlu Mersin İdman Yurdu maçını düşünmeden, ideal 11’iyle çıktıkları Trabzonspor karşılaşmasına her türlü riski göze alarak kazanmaları kendilerine ne kadar güvendiklerinin göstergesidir diye düşünüyorum.
***
Karadeniz temsilcisi Trabzonsporlu futbolcular, yeni teknik direktörleriyle çıkmış olduğu ilk maç olan Eskişehirspor deplasmanından en az 1 puan alarak hem grup birinciliğini hem de Teknik Direktör Tolunay Kafkas’a alacakları puanlarla hoş geldin diyeceklerdi. Bordo-Mavili futbolcular puan almakta pek başarılı olmasalar da zaman geçirmek adına yere yatmakta kendilerini hocalarına ispatlamış oldular.
***
Eskişehirspor teknik heyet ve yönetimin ortaklaşa gerçekleştirdikleri geleceğe yönelik transferlerin şimdiden meyvelerini vererek harcamış oldukları paraların geri dönüşümünün kazanımlarını M.P. Antalyaspor müsabakasından sonra Trabzonspor maçı galibiyetiyle de perçinlenmesi ne kadar doğru bir politika izlediklerinin kanıtı olsa gerek. Yani anlayacağınız Özgür Çek, çekini Trabzonspor’dan tahsil etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi