Bu film için vakit yaratın

Merhaba Sinema severler. Bu hafta Eskişehir’de dolu dolu sinema programlarıyla karşı karşıyayız. Önce vizyona yeni giren Ölümlü Dünya 2’den başlayalım.

3 Aralık 2023 15:16
A
a
Sütiş Eskişehir
Merhaba Sinema severler. Bu hafta Eskişehir’de dolu dolu sinema programlarıyla karşı karşıyayız. Önce vizyona yeni giren Ölümlü Dünya 2’den başlayalım.
Aslını ararsanız ben beğenilen bir filmin ikinci, üçüncü veya dördüncüsünün çekilmesinden hoşlanmıyorum. Mesela yakında Cehennem Silahı 85 filan çekilebilir. Ancak komedi filmleri başka. Burada devam filmlerine pek itirazım yok.
Ölümlü Dünya 2 de bunlardan biri.
Filmde Mermer ailesinden bahsediliyor. Bir suç ailesi olan Mermerler’den Zafer gizli bir örgütün eline düşünce şamata başlıyor. Fazla ayrıntılarına girip de spoiler vermek istemiyorum.
İşin doğrusu filmin sonunu bilseniz de güle güle seyredeceğinizden eminim. Filmin yönetmeni, on parmağında on marifet bulunan Ali Atay. Genç yönetmen aynı zamanda filmin iki senaristin de biri. Ali Atay’ın senaryoyu birlikte yazdığı Feyyaz Yiğit Çakmak ise aynı zamanda başrol oyuncusu. Abzürt komedinin çirkin kralı Feyyaz Yiğit Çakmak’ın yanında ise dev bir isim oynuyor; Ahmet Mümtaz Taylan…
Bu arada İrem Sak’ı da unutmayalım.
Ölümlü Dünya 2’ye işiniz yoksa gidin” demeyeceğim. İşiniz olsa bile kendinize vakit ayırın ve bu güzel filmi kaçırmayın. Garantisini ben veriyorum…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi