Bu bina güvenin eseri!  

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmasına şu cümleyle başladı: -Şu gördüğünüz hizmet, ‘Ya bu adam da ne yaptı?’ diyenlere vereceğimiz en güzel cevaptır.

27 Temmuz 2023 09:26
A
a
Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmasına şu cümleyle başladı:
-Şu gördüğünüz hizmet, ‘Ya bu adam da ne yaptı?’ diyenlere vereceğimiz en güzel cevaptır.
…/…
Şöyle biraz hafızamı yoklamaya çalıştım. Eskişehir’de son yıllarda bu büyüklükte yapılan bir kamu yatırımını hatırlamıyorum.
Eskişehirli bir iş adamı geliyor, belediye ile birlikte bu devasa tesisi yapıyor. Kamu ile özel sektörün en güzel örneklerinden biri! Bu tesis Odunpazarı Belediyesi’ne olan güvenin de bir göstergesi!
Sadece bu tesis değil! Odunpazarı Belediyesi, Kazım kurt’un belediye başkanlığı olduğundan bu yana kreşler, müzeler, sanat alanları spor sahaları gibi pek çok yatırımı hayırseverlerin destekleriyle gerçekleştiriyor. Kurt’a ve CHP’li belediyelere güven olmasa işadamları, hayırseverler, sivil toplum örgütleri bu kadar destek olunur mu?

HOCA KOLAY KOLAY BEĞENMEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yapıları, sanat eserlerini öyle kolay kolay beğenmez…
Yaşlı bakım merkezi ile ilgili şu görüşlere yer veriyor:
-Fonksiyonları çok iyi düşünülmüş bir yapı. Eskişehir’deki mimar arkadaşlara örnek gösterilen bir yapı olduğunun altını çizmek isterim. Odunpazarı’na, Eskişehir’e yakışan bir yapı olmuş.
…/…
Kurt, hocadan 10 puanı kapmış oldu!

BU YATIRIM ÖRNEK OLUR!

Elbette tasarruf genelgeleri var. Ancak, insan sağlığını doğrudan etkileyen böylesi hizmetlerde tasarruf olmaz, olmamalı…
Eskişehir’de 55 yaş üstü vatandaş sayısı 125 bin kişi…
Bu nüfusun yüzde 60’lık bir bölümü Odunpazarı’nda yaşıyor. Açılan merkez devasa büyüklükte bir merkez! Ancak kapasitesi sadece 150 kişi…
Kurt’un açılışta dikkat çektiği bir konu daha var.
2021 yılında çıkan tasarruf genelgesi! Birçok belediye iş yapmamak için bu genelgeyi fırsat buldu. Bu nedenle de kamu yatırımları son iki yılda yok denecek duruma geldi.
Umarım bu yatırım örnek olur!

SEYİTGAZİLİ DAYANIŞMASI

Lütfü Yüksel, bu toprakla doğup büyüyen bir isim…
Seyitgazili…
İlçeye hizmetleri çok oldu. Ancak ilk kez Eskişehir’e böyle bir hizmette bulunuyor. Kendisi de inşaat mühendisi olduğu için Kasım’da inşaatı devralıyor ve bitiriyor…
Lütfü Yüksel’i bu konuda ikna eden isim ise kendisi de Seyitgazili olan başkan Kazım Kurt! Açılış töreninde 3 Seyitgazili Başkan Kurt, Başkan Yardımcısı Necati Sarıca ve Lütfü Yüksel birlikte anı fotoğrafı çektiriyor.

VEFA DUYGUSU!

Yaşlı Bakım Merkezi’ni tamamlayan ve adı verilen Lütfü Yüksel, törende yaptığı konuşmada duygu dolu anlar yaşanıyor…
Yüksel duygularını şu cümlelerle anlatıyor:
-Hayal ettiğimden daha fazla ilgi bir onur yaşıyorum. Herkese Allah nasip etsin istiyorum. Ben bu topraklarda doğmuş bir köy çocuğuyum. Ama ailemin beni okutmasından dolayı aileme de rahmet ve minnet duyuyorum.
Törende Yüksel ve eşi Fatma Nurten Yüksel’e anı plaketleri de vedildi.
 
 
 
 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nail Akbulut 27 Temmuz 2023 13:25

Herkes Lütfü Yüksel Bey gibi davransa ülkemiz çok daha güzel olur.

0 0 Cevap Yaz
Nazlı 27 Temmuz 2023 10:25

Kendilerinin de ihtiyacına hizmet edebilecek

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi