Bol drone'lu seçim

Serkan Açıkgöz yazdı

20 Mayıs 2018 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Seçimlerde farklı olmak isteyen milletvekili adayları drone siparişi verdi. Drone'lar seçim otobüsleri ile sokak sokak dolaşarak propaganda yapacak. Polis teşkilatı da oy torbalarını güvenlik nedeniyle drone'larla takip edecek. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ve siyasi partilerin çok sayıda drone siparişi verdiği bilgisi geldi. Şimdiden bazı mitinglerde görmeye başladığımız drone'lar yakın zamanda seçim minibüslerine eşlik ederek sokak sokak propaganda da yapacak.
 
Milli Baz istasyonumuz
İlk yerli ve milli baz istasyonumuz ULAK, Kars Kültür Merkezi'nde törenle hizmete girdi. Bakan Ahmet Arslan, açılışta yaptığı konuşmada, geleceğin, bilgi ve iletişim çağıyla çok daha anlamlı hale geleceğini, bu bilinçle haberleşme sektörünü büyütmek ve ülkeyi bu alanda en üst sıralara taşımak için çalıştıklarını söyledi.
 
 
ODTÜ'nün bilim insanı
ODTÜ'de sadece göz hareketleri ile kullanılabilen motorlu tekerlekli engelli sandalyesi teknolojisi geliştirildi. Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Kürşat Çağıltay, uzun yıllardır göz hareketleri ile bilgisayar ve diğer cihazları kullanma teknolojileri üzerine çalışmalar yürüttüklerini ve engelliler için geliştirilen teknolojinin, göz hareketlerini analiz eden bilgisayar tabanlı sistem ile bütünleşmiş bir motorlu tekerlekli sandalyeden oluştuğunu ifade etti.
 
 
Honor 10 kapış kapış
Huawei markası, Honor 10'un Avrupa'da sadece 24 saat içinde tükendiğini, İspanya'da ise altı saat içinde tüm Honor 10 stoklarının boşaldığını bildirdi. Huawei’nin yan markası olan Honor, Londra'da düzenlediği etkinlikte Honor 10 adını taşıyan yeni telefonunu tanıttı. Marka geçtiğimiz aylarda Honor 9 Lite ve Honor 7X ile Türkiye pazarına resmen giriş yapmıştı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi