Birlik sofrası!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, her zaman vatandaşla iç içe olan, onların derdin dinleyen bir isim… Başkan Kurt vatandaşlarla bire bir temasa çok önem veriyor. Bunlardan bir tanesini de 71 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

7 Ekim 2022 08:35
A
a
Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, her zaman vatandaşla iç içe olan, onların derdin dinleyen bir isim…
Başkan Kurt vatandaşlarla bire bir temasa çok önem veriyor. Bunlardan bir tanesini de 71 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirdi.
Kazım Kurt 07 10 2022
Başkan Kurt, Fadime Sarıgöz ve komşularının misafiri oldu. Kurt kadınların kurduğu yer sofrasında onlarla birlikte yemek yedi ve sorunları dinledi. Fotoğrafta gerçekten dikkat edilmesi gereken bir nokta var.
 Sarıgöz ve komşuları evlerinde bir belediye başkanını ağırlamaktan o kadar mutlu ki… Çünkü vatandaşlarımız kendilerini dinleyecek, sorunlarını aktarabilecek, onlara kol kanat gerebilecek bir yönetici istiyor…
Kazım Kurt da bunu en iyi yapan belediye başkanları arasında…
Çünkü kendisi her zaman söyler: “Ben halkın yanındayım. Ben ezilenin yanındayım. Ben köy çocuğum. Ben halkın sorunlarını biliyorum”
Yer sofrasına oturmayı tenezzül etmeyen öyle çok yöneticiler gördük ki…
Fotoğraftaki bu görüntü herkesi mutlu etti diyebilirim…
Başkanlar nerden geldiğini unutmadığı sürece, halk onları başının üstünde taşımaya devam edecektir.
Bu samimi hareketi nedeniyle tebrikler Başkan Kurt’a…
Kurt, yine her zaman olduğu gibi halkın yanında olduğunu çok güzel bir ziyaretle göstermiş…
Tabii demeden de geçmeyeceğim, sofra başında konuşulan sorunlara da çok geçmeden Başkan Kurt’un el atması da gerekiyor…
Vatandaşı bekletmeyelim!

SORU-YORUM?

Esnafın en büyük sorunlarından biri olan sicil affı gündeme ne zaman gelecek?

KÖYLÜ YENİDEN MİLLETİN EFENDİSİ OLMALI!

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında desteklenen "Eskişehir'de Buğday Yetiştiriciliğinin Arttırılması Projesi" çiftçilere nefes oldu. Mihalıççık, Alpu ve Han ilçelerinde “yerli reis çeşidi buğday tohumu” dağıtıldı. İlçelerde törenler yapıldı. Zor zamanlar geçiren üreticilere umut oldular…  İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, gerçekleştirilen projeyi şu sözlerle özetledi: “Eskişehir'de Buğday Yetiştiriciliğinin Arttırılması ve Atıl Araziler Buğday Tohumlarıyla Yeşerecek Projeleri kapsamında, toplamda 14 ilçemizde, 207 mahallemizde bulunan 1415 çiftçimiz eliyle 38 bin 828 dekar alana ekilmek üzere 698 ton buğday tohumu çiftçilerimize teslim edildi.”
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği o güzel sözü hep birlikte hatırlayalım: “Köylü milletin efendisidir”
Bilindiği üzere köylümüz, çiftçimiz, üreticimiz; gübre, akaryakıt, tohum fiyatları ile başı bir hayli dertte, ne üretebiliyorlar ne de ürettiği üründen kar elde edebiliyorlar. İşte tam bu noktada Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir” sözünü hiçbir zaman unutmamız gerekiyor…
Köylüyü tekrar milletin efendisi yapmak için hükümetin daha da destek vermesi gerekiyor ki, üretici eski gücüne kavuşabilsin…
Tohum projesi gibi birçok projenin arttırılarak devam ettirilmesi şart!
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Marmara kazim 7 Ekim 2022 09:10

Kim olursa olsun vatandaşın yer sofrasına oturan siyasetçi hiç samimi gelmiyor

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi