Beklenen başarı

31 Ekim 2016 10:04
A
a
Sütiş Eskişehir
Nesine.com Eskişehir Basket, Düzce deplasmanından çok rahat bir galibiyet elde ederek döndü. Takımımız giderek daha iyi oluyor. Hazırlık dönemindeki hırçınlık yerini karşılıklı anlayış ve sevgiye bıraktı. Rakip ne yaparsa yapsın takımımız oyununu oynuyor. Hakemlere itiraz en düşük seviyede. Yunus Emre Sonsırma bir kez daha skor yükünü çeken ve takımı oynatan isim olarak göze çarptı. Düzce galibiyeti bir anlamda yerli oyuncularımızın üstün gayretleri ve çabaları ile gerçekleşti. Duncan ve Marshall bu kez çok zorlandılar. Marshall belki de ilk kez bu kadar düşük skorla katkı verdi. Duncan çok geç açıldı. Sayılarının çoğu % 100 isabetle serbest atışlardan geldi. Yabancı katkısı daha çok fark açıldıktan sonra geldi. Bir kez daha Murat konusunda haklı olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 5/5 serbest atış ve 3/4 üç sayılık atışları ile katkısı iyi oldu. Cemal Nalga oyunun her anında çok faydalıydı. Kalıplı ve ağır vücudu ile kısaların yapabileceği hareketleri bile gerçekleştirdi. Pota altını rakibe dar etti… Onu seyretmek bu maçta ayrıca bir keyif verdi. Ahmet Buğrahan Tuncer 4/5 % 80 üç sayılık performansı ve oyunda kaldığı sürelerdeki başarılı oyunu ile göz doldurdu. Evren Büker üzerine düşeni yaptı. Başarılıydı. Maç başında yaptığımız ikili değişiklik kısa süreli de olsa farkın biraz kapanmasına sebep oldu. Ancak koçun bu maçlarda, açık aralarda, bazı oyuncularımızın birlikteliğini ve takım oyununu görmesi açısından yaptığı normal değişikliklerdir diye düşünüyorum. Önümüzdeki uzun süreçte her oyuncudan alacağı katkı ve oyuna etkisini bu maçlarda görebilir.
Düzce’ye gelince, mütevazi bir takım kurmuşlar. Lig tecrübesi ile Mehmet Ersin Görkem elinden geleni yaptı. Takım kapasiteleri bu kadar olmasa da biz oynamalarına izin vermedik. Oyun koptuktan sonra atılan üç sayılarla ayakta kalmaya çalıştılar.
Hakem üçlüsü çok rahat ve güzel bir maç yönetti. Zaman zaman sert hareketler görülse de anında tavır alınca büyümeden önlemesini bildiler.
Önümüzdeki hafta sonu yine deplasmanda, Ankara’dayız. Telekom zorlu bir rakip. Ama ben takımımıza ve oyuncularımıza güveniyorum. Serinin devam etmesini diliyorum… Bu tempo, bu güzel oyun devam ettikçe Beklediğimiz şampiyonluğa adım adım gideriz…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi