ANTRENMAN MAÇI

Aslında maçın skorundan daha çok konuşulan konunun, başlama vuruşunda Belediye Vansporlu futbolcularının, topu

6 Aralık 2013 18:34
A
a
Sütiş Eskişehir
Aslında maçın skorundan daha çok konuşulan konunun, başlama vuruşunda Belediye Vansporlu futbolcularının, topu Eskişehirsporlu oyunculara atarak, bir protesto eylemi gerçekleştirmeleri dikkati çeken en önemli gelişmeydi diye düşünüyorum. İşin özü Eskişehirspor skor olarak amacına ulaşırken, Belediye Vanspor ise yapmış olduğu protesto ile amacanı ulaştı demek yanlış bir cümle olmasa gerek. Protestoyla başlayan maç skorla bitti.
Eskişehirspor, Belediye Vansporu adeta bir antrenman havasında geçen maçta, net skorla geçerken,Ziraat Türkiye kupasında, ne denli iddialı bir takım olduğunu da göstermiş oldu.
Ziraat Türkiye kupasında, Salı ve Çarşamba günü oynanan müsabakalarda alınan surpriz sonuçların ardından, Eskişehirspor Teknik kadrosu ve Futbolcuları daha dikkatli olurken, işlerini şansa bırakmadılar. Süper ligi forse eden takımların bir bir elenmeleri ise, yoluna kayıpsız devam eden ve bir üst turan çıkan, Anadolu kulüplerinin iştahını kabarttı. Avrupa kupalarına katılmanın en kestirme yolu, Türkiye kupasını kazanmaktır, bunun bilincinde olan Eskişehirspor Teknik heyeti ve Futbolcuları, Kupayı bu defa Eskişehire getirecek güçlerinin olduğunu söylediler.
Müsabaka sonunda, nedenini öğrendiğimiz bu eylemin 3.lig takımları adına yapılmış, hak arama ve şartların iyileştirilmesi için oluşuydu. Her ne kadar da 3.ligler gözden ırak bir konumda olsalar’da, son derece zorlu koşullarda, Kulüplerini yaşatmaya çalıştıklarını biliyoruz.
Doğuanadolu temsilcisi Belediye Vanspor’un genç ve gelecek vadeden futbolculardan oluşan bir takım olduğunu söylemek istiyorum.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Sayın Ertuğrul Sağlam, bu karşılaşmada revizyona giderken, özelikle lig maçlarında çok fazla forma şansı bulamayan futbolcularına şans verirken, performanslarınıda görmüş olduğu kanısındayım. Sakatlığı yeni geçen Dede, ligde şu ana kadar forma şansı bulamayan Causıc, kaleci Kayacan, Servet ve Bienvenü için iyi bir hazırlık maçı oldu diyebilirim.
Soğuk havaya rağmen her iki takım futbolcularının, centilmence vermiş oldukları mücadele ve güzel oyun izleyenlerin içini ısıttı.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi