Alt yapıya artık umutla bakacağız

Esgroup olarak Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile yaptığımız söyleşide birçok ayrıntı göz önün

23 Kasım 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Esgroup olarak Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile yaptığımız söyleşide birçok ayrıntı göz önüne çıktı. Yapılan bu önemli söyleşide hemen hemen herkesin kafasındaki soru işaretleri ortadan kalkmış oldu. Bir kulübün dışarıdan bakıldığı gibi kolay yönetilmeyeceğini bir kez daha göz önüne serildi.
Söyleşide geleceğe dair birkaç konu ile ilgili konuşan Başkan Ünal’ın, özellikle Türk futbolunun en önemli konusu olan alt yapı ile düşünceleri çok hoşuma gitti. Alt yapıda yapılacak olan profesyonel adımlar beni biraz olsun rahatlattı. Ahbap- çavuş ilişkinin artık Eskişehirspor’da uygulanmayacak olması ufak bir ayrıntı gibi gözükse de geride kalmış bir devrin sona ermesi demek oluyor. Artık bu kulübün profesyonelce yönetildiğini ve çağa ayak uydurmasının temellerinin atıldığını görmek beni mutlu ediyor. Hep hayal etmekten vazgeçip somut adımların atılması kadar bu şehrin futbolunun kazanmasını görmek ve geleceğe ışık tutmanın Eskişehirspor’a çok büyük katkıları olacaktır. Çünkü futbolun artık günümüzde “futbol eğitimi” almış ve futbolun içinden gelen insanlar ile teknik açıdan yönetilmesi olmazsa olmazlardandır. Ben bunun olacağının ışığını bu ses getiren söyleşide gördüm. Artık futbol eğitiminin futbol eğitimi almış antrenörlerden, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde verildiğni görmek kadar bizi mutlu edecek bir şey olamaz. Buradaki en büyük husus ise bu somut adımların bir an önce atılması ve bu uygulamanın sabırla bir yere geleceğinin unutulmamasıdır.
 
 
 
(Bize mesaj ve ihbarda bulunmak için, sitenin üst ve alt kısmında bulunan mesaj gönder bölümünü kullanabilirsiniz. Herhangi bir haber ya da köşeye yorum yapmak için ise haberin altında bulunan mesaj bölümünü doldurmanız yeterli olacaktır)
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi