17 Mart Balık Burcu yeniayı

AstroMah yazdı

17 Mart 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
17 Mart Balık Burcu yeniayı

17 Mart Cumartesi öğleden sonra yaşanacak Balık burcu Yeniayı, Şiron ve Neptün kavuşumlu olacak. Yeniaylar başlangıçları temsil etse de, 8. Evde olacak bu yeniay bizlere krizli başlangıçlar verebilir. Haritada hava elementi hiç yok, yani bizler akıl tutulması yaşayacağız. Aslında İlahi Sisteme tam teslimiyeti vurguluyor gibi görünse de, hava elementinin olmayışı bizlerin bilgi akışından da mahrum kalacağımızı gösteriyor.
Ay menzili Ferülmukaddem; uzun vadeli yapılmayacak işler için güzel bir dönem. Yani bu dönem başlayan ilişki evlilikle bitse de sonu boşanma, kurulan iş büyüse de sonu iflas olur gibi düşünülmelidir. Devam eden ticarette kazanç, ekim dikim işlerine de bereket veren bir dönem. Genelde iyi kabul gören ama uzun vadede zarar getiren bir enerjisi vardır.
Balık burcu İlahi Sistemin burcudur. Burada olan Yeniayda şifa enerjisi buram buram yükselirken, diğer gezegenlerin etkilerine göz atacak olursak.
Yeniay esnasında; gölgeli günleri başlayan Merkür-Venüs ikilisinin Koç burcunda olup Uranüs’e yaklaşmaları, 1 ay boyunca kafa yaralanmalı kazaları, iletişim kopukluğu nedeniyle kavgaları, aniden boşanmaları, anne-çocuk iletişimsizliği gibi yorumlanabilir.
Satürn kendi burcunda ve hiç açısı yok. Sanki “şimdilik size süre verdim, bakalım neler yapacaksınız” diyerek hesap soracağı günü beklemekte.
4. eve yerleşen Jüpiter Yeniayı güzel bir açıyla desteklese de, kendisi retro hareketine devam ediyor. Jüpiter geçen yıl sonbahardan beri Akrep Burcunda, Yeniay ise 8. evde Plüton’un evinde; şimdi bu durumda muazzam bir şifa enerjisi de çalıştırabilir, gizli örgütler fanatik saldırılarla toplu ölümlerde yapabilir. Bizler Dünyalılar olarak akıl tutulmasında, gerçekten garip olaylara şahit olabiliriz.
Jüpiter’le ilgili dikkat çekmek istediğim bir konu daha var. Şubat ayı başlarında uyardığım, Jüpiter’in kavuşum yaptığı  Unukalhai  sabit yıldızı ile gerileyerek tekrar kavuşumda olacak. Lütfen ama lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Zaten akıl devreden çıkmış vaziyette, kendi elimizle çocuklarımızı birilerine yem etmeyelim. Umuyorum geçen ay sık sık gündeme gelen çocuk istismarı, Jüpiter retro halindeyken yasal düzenlenmeler olarak gündeme gelir.
Yeniayın en kritik sabit yıldızı ise Şironla kavuşum yapan Scheat yıldızıdır. Cinayet yıldızı, suikast yıldızı, ölüm yıldızı olarak bilinir. Bir de Şironla kavuşumu canımızı yakacak, yaralayacak haberler alabileceğimizi gösteriyor. Neptün’de bu noktaya yakın; deniz kazaları, suya gelen afetler can alabilir.
İç karartan bir yazı oldu farkındayım ama bu Yeniayla sadece bir ay başlamıyor, yepyeni bir mevsim başlıyor, Zodyak çemberi yeniden başa dönüp yeni bir yıl başlıyor. Bu başlangıçların hepsi bu Yeniay enerjileri altında gerçekleşecek.  Bu enerjiyi şifa enerjisi olarak çalıştırabiliriz. Bunun da en güzel yolu dua etmektir. 
“Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda, işi olmayana iş, eşi olmayana eş” diye dua edelim de sadece dünyalık olmasın dualarımız, öncelikle ruhumuza şifa isteyelim.  Ruhumuz şifalanırsa, dünya yaşamımızın sınavlarını tamamlayacaktır. Unutmayalım;
Bilgi manada başlar,
Manadan zerreye geçer,
Zerreden kuvveye geçer,
Kuvveden duyguya geçer,
Duygudan maddeye geçer…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi