Lider Eskişehirspor'a bu sonuç yakışmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Lider Eskişehirspor'a bu sonuç yakışmadı!
A
a

Polatlı’ya namağlup olarak gelen Eskişehirspor unvanını kaybetti. Barış Memiş’in santradan attığı golle 1-0 öne geçen Şimşekler ikinci yarı adeta dağıldı. Ders niteliğinde maçtan 3-1 mağlup ayrılan Es Es, rakiplerini yeniden yarışa sokmuş oldu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor golle başladı
Es Es maça adeta 1-0 önde başladı. Ercan’ın santrasında Barış Memiş direk kaleyi düşündü. Barış’ın topunu kontrol edemeyen kaleci Efe Ertürk’ün büyük hatasında Şimşekler 1-0 öne geçti. 14. dakikada Eskişehirspor savunması topu kaptırdı. Topu alan Cengizhan ceza sahasına girer girmez şutunu çekti ama kaleci Turgut zorlanmadan kontrol etti. Cengizhan 16’da bu kez kafa vuruşu ile gol arasa da başarılı olamadı.
 
Polatlı daha etkiliydi
 Polatlı ilerleyen her dakikada ağırlığını ortaya koydu. 28’de Polatlı golü bulsa da bu pozisyonda ofsayt kararı verildi. İlk yarıyı Es Es 1-0 önde tamamladı. Polatlı ikinci yarıya etkili başladı. Dakika 53’te Polatlı beraberliği yakaladı. Halil İbrahim ceza sahası içinde arka direkte topu tamamladı ve skoru 1-1’e getirdi. 60’da Hasan Hüseyin vurdu, Turgut çıkarttı.
 
Farkı açtılar
62’de Sergen Şakirler soldan gönderilen ortada topa dokunamayınca mutlak gol kaçtı. 63’te Polatlı öne geçti. Cengizhan topu Hasan’a bıraktı. Kaleci Turgut ile karşı karşıya kalan Hasan, zorlanmadan golü kaydetti 2-1. Oyundan iyice kopan Es Es karşısında 81’de Polatlı farkı 2’ye çıkarttı. Caza sahasında Hasan, Cengiz’i gördü. Cengiz ise skoru 3-1’e getirdi. Kalan dakikalarda Sergen ve Hakan ile gol arayan Es Es başarılı olamadı. 7 dakika uzayan maçtan Es Es 3-1’lik yenilgiyle ayrıldı.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi