Kütahya’Da ’Ahde Vefa’ Sergisi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da ’Ahde Vefa’ Sergisi
A
a

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Düzenlediği Ve Kültür Ve Sanat Merkezi Sanatçıları Eserlerinin Yer Aldığı, Kütahyalı Merhum Ressamlar Ahmet Yakupoğlu, Hüseyin Yüce Ve Abdullah Taktak Anısına 'Ahde Vefa' Sergisi Düzenlendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, dünyaca ünlü merhum ressamlar Ahmet Yakupoğlu, Hüseyin Yüce ve Abdullah Taktak için ’Ahde vefa’ sergisi düzenledi.
Sera AVM’de düzenlenen ’Ahde vefa’ sergisinin açılış merasimine katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sanatçıların da desteği ile Kütahya’nın kültürün ve sanatın başkenti olacağını ifade etti.
Başkan Işık, sergiye katkı sağlayan sanatçılara teşekkür ederek katılım belgesi takdim etti. Işık, Kent Konseyi Başkanı Ali Kaya, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cemile Gül ve Kent Konseyi Sanat Merkezi Başkanı Sebahat Sarıoğlu’na teşekkür etti.
Bu arada, merhum sanatçılar Yakupoğlu, Yüce ve Taktak’ın yakınlarına da plaket takdim edildi.
Sunuculuğunu Zühre Selvitopu’nun yaptığı serginin açılış törenine MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve sanatseverler katıldı.
Sergide sanatçılar Sebahat Sarıoğlu, Hakime Gülsoy, Tevfik Solmaz, Hasan Kara, Ramazan Genç, Ayşe kart, Selda Ünveren, Aynur Kinkav, Pakizer Doğan, Fatma Pat, Fügen Yatır, Fatma Öktem, Sebahat Özcan, Haticeköprüörenli, Yıldız Abacı, Ayşe Kara, Asiye Sezgin, Cemile Defter, Sezin Turgut, Zehra Aşman, Feriha İri ve Mine Ertan’ın eserleri yer aldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi