saat FLAŞ HABER

Gram altında yüzler gülecek: Satmayın, bekleyin!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Gram altında yüzler gülecek: Satmayın, bekleyin!
A
a

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son açıklamalarıyla özellikle gram altın yatırımcıları arasında büyük bir ilgi uyandırmaya devam ediyor. Memiş'in 2024 yılına yönelik tahminleri, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İşte gram altın hakkında yapılan tahminler...

Sütiş Eskişehir

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in en son yaptığı açıklamalar, özellikle gram altın yatırımcıları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Memiş'in son tüyoları arasında, gram altının dip fiyatının 2024 yılında 2000 Türk Lirası olacağını belirtmesi, yatırımcılar için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu tahmin, piyasadaki altın fiyatlarını etkileyebilecek potansiyel bir faktör olarak dikkat çekiyor.

Memiş'in analizlerine göre, geçtiğimiz hafta ons altın fiyatı 2043 dolar seviyesinde kapanmıştı. Dolar endeksindeki artışla birlikte, 2030 dolarlık destek seviyesinin altına düşüldüğü gözlemlenmiş, ancak haftalık kapanış 2043 dolar seviyesinde gerçekleşmişti.

Ons altın fiyatları için 2030-2070 dolar aralığı önemli

Teknik olarak ons altın fiyatları için 2030-2070 dolar aralığı önemli. Ayrıca, serbest piyasada gram altın için 100 liralık bir makas aralığının bulunması, yatırımcılar için önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor.

Gram altın fiyatları da serbest piyasada 2060 TL seviyesinden kapanış yaptı.

2024 yılının ilk çeyreğinde izlenen seviye, 2150-2200 TL aralığı olarak belirlendi.

Gram altın yüzleri güldürecek

İslam Memiş, düşüşlerin alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini ve gram altında yukarı yönlü hareketlerin devam etmesini beklediğini ifade etti ve satış yapmak için henüz erken olduğunu ve yeni zirvelerin gelebileceğini de vurguladı. 

Altın fiyatları, Perşembe günü açıklanacak olan ABD enflasyon verisine odaklanmış durumda. Enflasyonun düşük çıkması halinde altın fiyatlarında sert bir yükseliş beklentisi var. İç piyasada ise yaklaşan seçimler, adaylar, İsrail-Filistin savaşı ve iç ekonomik verilerin takibi sürüyor.

Unutulmamalıdır ki, burada yer alan bilgiler İslam Memiş'in analizlerine dayanmaktadır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi