Futbola yumruk darbesi: Eskişehirspor maçı ertelendi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Futbola yumruk darbesi: Eskişehirspor maçı ertelendi!
A
a

Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e saldırmasından sonra TFF tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıklamıştı. Peki Eskişehirspor'un da pazar günü oynayacağı 1926 Polatlı Belediyespor karşılaşması da ertelendi mi? Eskişehirspor maçı olacak mı? Merak edilen sorular haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırısının ardından TFF tüm liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Bu insanlık dışı saldırının sorumluları ve azmettiricileri hakkında Devletimizle eş güdümlü olarak hak ettikleri tüm cezai işlemler uygulamaya başlamıştır. Sorumlu kulüp, Kulüp Başkanı, yöneticileri ve Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan tüm suçlular, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. 

Eskişehirspor maçı ertelendi mi?

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelenmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur." denildi. Böylelikle Eskişehirspor'un da pazar günü oynayacağı 1926 Polatlı Belediyespor karşılaşması da ertelenmiş oldu.

Ne oldu? 

Ankaragücü ile Rizespor arasında Ankara'da oynanan lig maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e saldırmıştı. 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kamil çetin 12 Aralık 2023 10:03

anadolu üniversitesiyle hazırlık maçı yapılarak sehrimizin iki takımının da kondüsyonun yüksek tutulması hedeflenmesi iyi olacaktır diye düşünüyorum.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi