Eskişehirspor taraftarlarından kritik uyarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarlarından kritik uyarı
A
a

Eskişehirspor'un Polatlı deplasmanında aldığı mağlubiyet ve oynadığı kötü futbol taraftarların tepkisini çekti. ETB Başkanı Murat Diri'nin maçtan sonra yaptığı açıklama taraftarın düşüncesini ortaya koydu.

Sütiş Eskişehir
ETB Başkanı Murat Diri Polatlı maçı sonrası sosyal medyadan, “Hafta içi olmasına rağmen yüzlerce kişi armasını yalnız bırakmamak için işini gücünü bırakıp deplasmanda yerini alıyor ama oyuncularda gelseydi keşke. Sahada göremedik” paylaşımı yaptı. Taraftarlardan Muharrem Çubuk ise, “Gittiğin her yere saat, gün fark etmeden senden önce biz ayak basarız. Gözümüz gibi, namusumuz gibi sana sahip çıkarız. Seni en çok biz sahiplenir, en sert yine biz hesap sorarız. Beyler; bu ligin hatası ve affı yok. Şaşırmayın. Bu sene bu takımı şampiyon yapacağız. Gevşeklik yok! “ paylaşımını yaptı.

Eskişehirspor'da Turgut farkı önledi

Eskişehirspor’un deneyimli kalecisi İhsan Turgut Kirveli, Polatlı deplasmanında farkı önleyen isim oldu. Turgut’u ilk tebrik eden Teknik Direktör İbrahim Baş oldu. Karadeniz Ereğli maçında yaptığı kurtarışlar ile 3 puanda pay sahibi olan kaleci İhsan Turgut, Polatlı maçında ilk 45 dakika kalesini gole kapattı. İkinci yarıda kalesnde 3 gol görse de yüzdü yüz pozisyonları önleyen Turgut, farkı önledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 22 Aralık 2023 12:53

Kaleci farkı önledi diyorsunuz. Fark yememiş halimiz buysa yandık.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi