Eskişehirspor maçına saatler kaldı: Fark açma zamanı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçına saatler kaldı: Fark açma zamanı...
A
a

Eskişehirspor’un bu sezon tüm maçlarını canlı olarak ekranlara getiren ES TV, bugün Polatlı’da olacak. Esgroup spor servisinden Ahmet Deniz Canoruç, Polatlı yönetimi ile yaptığı görüşmeler sonrası bugün oynanacak olan maç için yayın izni almıştı. Polatlı İlçe Stadı’nda oynanacak Polatlı Belediyespor-Eskişehirspor maçı Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’nin katkılarıyla ES TV'den canlı yayınlanacak.

Sütiş Eskişehir
BAL 6. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Eskişehirspor bugün en yakın rakibi Polatlı Belediyespor’un konuğu olacak. Şimşekler, usta ayaklarıyla rakibini yenerek puan farkını 8’e çıkarmayı hedefliyor. Saat 14.00’te başlayacak olan mücadele ES TV’den canlı yayınlanacak. 

Kazanırsak fark açılıyor

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Eskişehirspor bugün çok kritik bir maça çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip lig sıralamasında 5 puanla önde olduğu 1926 Polatlı Belediyespor’un konuğu olacak. Kırmızı Şimşekler saat 14.00’te karşı karşıya geleceği Polatlı’yı yenerek puan farkını 8’e çıkarmayı hedefliyor. 

Polatlı risk alacak

Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Başkent ekibi lige iyi bir giriş yapmıştı. Tek yenilgisini Gölbaşı’na karşı alan Polatlı, Es Es’i mağlup edip aradaki puan farkını 2’ye indirmek istiyor. Ev sahibi ekip galibiyet için oyun içinde riskler alacak. Eskişehirspor’un bu deplasmandan yenilmeden dönmesi büyük öneme sahip. 

Tek eksik Erdin

Eskişehirspor’da bugün oynayacağı Polatlı Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Siyah-Kırmızılı takımda sportif sakatlığı bulunan stoper Erdin Üzer forma giyemeyecek. Yan bağında yırtık olan Erdin’in geçtiğimiz gün MR’ı çekildi. 28 yaşındaki futbolcunun Pazar günü Geredespor ile oynanacak maçta oynayıp oynamayacağı birkaç gün içinde netlik kazanacak.

Hazırlık maçında beraberlik vardı

Eskişehirspor, bugün karşılaşacağı Polatlı Belediyespor ile sezon başında hazırlık maçında kozlarını paylaşmıştı. Polatlı İlçe Stadı’nda oynanan maçta Polatlı ekibi öne geçmiş, Ercan Kuruçay kafayla skoru dengelemişti. İkinci devre Polatlı bir kez daha öne geçmiş, son dakikalarda penaltıdan Fatih Çakır cevap vermiş ve maç 2-2 sona ermişti. Bu maçta orta saha oyuncusu Kerem Eryılmaz sportif sakatlık yaşamıştı.

Polatlı evinde formada

BAL 6. Grup’ta Eskişehirspor’un en yakın rakibi olan 1926 Polatlı Belediyespor evinde iyi bir performans sergiliyor. Sarı-Siyahlılar bu sezon şu ana kadar iç sahada 4 maç oynadı ve bu 4 maçın hepsini kazanmayı başardı. Çilimli evinde 5’te 5 yaparken, Eskişehirspor’da evinde 4’te 4 yapmayı başardı. Es Es, Polatlı ekibine iç sahada ilk puan kaybını yaşatmak istiyor.

Polatlı ekibinin evinde aldığı skorlar

1926 Polatlı Bld-Demirspor          2 - 1
1926 Polatlı Bld-Yunusemrespor      5 - 2 
1926 Polatlı Bld-Kaynaşlı Bld      2 - 0
1926 Polatlı Bld-Kırşehir GHS    1 - 0

Es Es’e başarı dilediler

Eskişehirspor’un İstanbul’daki kalesi Boğazın Kırmızı Şimşekleri (BKŞ) Derneği üyeleri geçtiğimiz gün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gelerek Siyah-Kırmızılı yönetimi ve takımı ziyaret etti. Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği, kritik Polatlı Belediyespor maçı öncesinde futbolculara tatlı ikramında bulunup, başarı dileklerini iletti. Dernek üyeleri, “Zorlu maç öncesi futbolcularımızda şampiyonluğa inanmışlığı görmek bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Düdük Uysal’da olacak

Bölgesel Amatör Lig’de bugün 1926 Polatlı Belediyespor-Eskişehirspor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Saat 14.00’te ES TV’den canlı yayınlanacak olan mücadeleyi İlyas Uysal yönetecek. Uşak bölgesi hakemi olan Uysal’ın yardımcılıklarını ise Berkay Diniz ve Bayram Öztürk yapacak. 
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi