Eskişehirspor krallığını ilan etti: İşte o müthiş tablo

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor krallığını ilan etti: İşte o müthiş tablo
A
a

Bu sezon Atatürk Stadı’nda taraftarının büyük desteği ile 5 maça çıkan Eskişehirspor hem liderliği ile hem de başarısıyla konuşulmaya devam ediyor. Es Es 5 maçta da rakibin ağlarını havalandırdı. İşte Eskişehirspor'un başarısı...

Sütiş Eskişehir
Bu sezon Atatürk Stadı’nda taraftarının büyük desteği ile 5 maça çıkan Eskişehirspor rakiplerine karşıya başarılı işlere imza attı. Şimşekler 5 maçta rakip ağlara 9 atarken kalesinde sadece 1 gol gördü. Es Es maçta ise 5 galibiyet almayı başardı.  

Eskişehirspor fırtına gibi esiyor

Mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor, namağlup şekilde yoluna devam ediyor. Siyah Kırmızılı takım 8 maçta aldığı 7 galibiyet ve 1 beraberlikle 22 puan toplayarak liderlik koltuğunda oturuyor. Kırmızı Şimşekler özellikle evinde taraftarı önünde oynadığı maçlarda ise adeta fırtınalar estiriyor. 

5 maç oynandı

Siyah Kırmızılı takım 8 haftası geride kalan ligde şu ana kadar evinde 5 maçta sahaya çıktı. Es Es sezonun ilk maçında Demirspor, 3. haftasında ise Yunusemrespor ile deplasmanda mücadele edecekti ancak başkanların ortak kararı ile maçlar Atatürk Stadı’nda oynandı. Kozlu Belediyespor ise ligden çekildiği için Eskişehirspor hükmen galibiyet aldı. 

9 kez gol attık

Kırmızı Şimşekler şu ana kadar evinde oynadığı mücadelelerde rakiplerinin filelerini ise 9 kez sarstı. Demirspor filelerine 2 gol atmayı başaran Es Es, Yunusemrespor’a 2, Sincan Belediyespor’a 2, Gölbaşı Belediyespor’a 2 ve Alaplı Belediyespor’a 1 gol atarak karşılaşmaları, taraftarının da büyük desteği ile kazanmayı bildi. 

Defansta geçit vermedik

Eskişehirspor evinde oynadığı maçlarda savunma anlamında iyi işlere atmış görünüyor. Deplasmanda oynanması gereken ancak Atatürk Stadı’nda oynanan Yunusemrespor maçında 1 gole engel olamayan Eskişehirspor, Demirspor, Gölbaşı ve Alaplı’ya karşı kalesini gole kapatmayı başardı. (İç sahada oynanması gereken Kozlu Belediyespor maçı, Kozlu ligden çekildiğinden hükmen bitti.) 

Eskişehirspor’un Atatürk Stadı’nda oynadığı maçlar

  • Demirspor-Eskişehirspor        0-2
  • Yunusemrespor-Eskişehirspor    1-2
  • Eskişehirspor-Sincan BLD        2-0
  • Eskişehirspor-Gölbaşı BLD        2-0
  • Eskişehirspor-Alaplı BLD        1-0

 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi