Eskişehirspor ile ömür boyu karşılıksız sözleşmeleri var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ile ömür boyu karşılıksız sözleşmeleri var!
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takım ligde 8 maçta 7 galibiyetini alırken, kuşkusuz en büyük ve karşılıksız destekçisi büyük taraftarı oldu.

Sütiş Eskişehir

Bırakın 2. Lig ve 3. Lig’i, Süper Lig’de dahi Eskişehirspor taraftarı gibisi zor bulunur. Siyah Kırmızılı taraftarlar, takımları Bölgesel Amatör Lig’de olmasına rağmen adından söz ettirmeye devam ediyor. Cefakar taraftar, geçtiğimiz gün Alaplı Belediyespor maçında tribünleri doldururken takımına müthiş bir destek verdi. İç saha avantajını iyi kullanan takım, arkasına taraftarın gücünü alarak liderliğini sürdürdü. 

Herkes Eskişehirspor taraftarını konuşuyor

Eskişehirspor taraftarı alınan galibiyetin ardından büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarlar maç sonunda takımı yanına çağırarak galibiyeti kutladı. Es Es taraftarı, önümüzdeki hafta oynanacak olan Karadeniz Ereğli karşılaşmasında takımını yine yalnız bırakmayacak. Taraftarın, Bölgesel Amatör Lig’de ki mücadelesi her hafta sonu spor otoriteleri tarafından takdirle konuşuluyor. 

Bando Es Es İstiklal Marşı’nı okuttu

Eskişehirspor-Alaplı Belediyespor maçında seremoni de stadyum ses sisteminde teknik bir arıza yaşandı. İstiklal Marşı’na geçileceği esnada marş çalınamadı. Bu esnada devreye Eskişehirspor tribünlerinin simgesi Bando Es Es girdi. İstiklal Marşı’nı çalmaya başlayan Bando Es Es, önemli bir açığı kapatmış oldu.

Engelliler Günü unutulmadı

Eskişehirspor-Alaplı Belediyespor maçı 3 Aralık Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda oynandı. O gün aynı zamanda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ydü. Başkan Erkan Koca, özel günde özel misafirlerinin olduğunu belirterek, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Devlet Malzeme Ofisi Özel Eğitim Meslek okulunu VİP tribünümüzde misafir ederek, Eskişehirspor’umuzun galibiyetinden sonra hep birlikte “Mutluluğa Engel Yok” dedik” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi