Eskişehirspor için Vali Aksoy ile toplantı yapılacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için Vali Aksoy ile toplantı yapılacak
A
a

Eskişehirspor'un geleceği için umutlar yeniden filizleniyor! 26 Nisan'da şehrin önde gelen isimleri, eski başkanları ve yöneticileri ile yapılan buluşmanın ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un geleceğiyle ilgili 26 Nisan'da yapılan toplantının ardından sessizlik hakimdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın şehrin önde gelen isimleri, eski başkanları ve yöneticileri ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası herhangi bir somut gelişme yaşanmamıştı.

Edinilen bilgilere göre belediye başkanları, bu konuyla ilgili fikir alışverişini kendi aralarında birkaç kez daha sürdürdü. Ekibin yeni hedefi ise Vali Hüseyin Aksoy ile bir araya gelmek. Vali Aksoy ile yapılacak toplantı sonrası Eskişehirspor'un geleceğiyle ilgili daha somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Vali Aksoy'un bu toplantıda Eskişehirspor'un sorunlarına çözüm bulmak için ne tür adımlar atılacağına dair tavırlarını ortaya koyması ve belediye başkanlarıyla birlikte bir yol haritası çizmesi öngörülüyor.

Eskişehirspor taraftarları, Vali Aksoy'dan ve belediye başkanlarından sorunun çözümü için acil adımlar atılmasını bekliyor. Kulübün yeniden ayağa kalkması ve eski günlerine dönmesi için tüm tarafların bir araya gelerek ortak bir çözüm bulması büyük önem taşıyor.

Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi