Eskişehirspor için büyük fırsat

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için büyük fırsat
A
a

Eskişehirspor bu hafta ligde Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Es Es maçı kazanıp en yakın takipçisi Polatlı'nın Alaplı deplasmanında puan kaybı yaşayarak farkı açmak istiyor.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor yarın 9’uncu hafta maçında Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaşacak. Şimşekler deplasmanda kazanarak şampiyonluk yolunda kritik virajı kayıpsız dönmek istiyor. 

Oldukça moralliyiz

Geride kalan 8 maçta 7 galibiyet alarak liderlik koltuğunda yer alan Eskişehirspor yarın çok kritik bir maça çıkacak. Kırmızı Şimşekler, ligde büyük yatırımlar yapan ancak istediği sonuçlar alamayan Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor’un konuğu olacak. Es Es, zorlu deplasmanda sahaya galibiyet için çıkacak. Eskişehirspor’un deplasmanda alacağı galibiyet şampiyonluk yolunda çok önemli bir yol kat etmeyi sağlayacak. 

Eskişehirspor maçı saat 14.00’te

Eskişehirspor, ligde son olarak sahasında bir diğer Zonguldak ekibi Alaplı Belediyespor’u sahasında ağırlamış ve rakibini tek golle mağlup etmişti. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Siyah Kırmızılı ekip, Ereğli Belediyespor’u da yenerek yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. Kritik mücadele saat 14.00’te başlayacak ve Şehit Vefa Karakurdu Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Eskişehirspor ekibi bugün gidiyor

Bölgesel Amatör Lig’de yarın deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor bu maç için bugün yola çıkacak. Şimşekler, saat 10.30’da yapacağı antrenmanın ardından öğle yemeği yiyecek. Saat 13.30’da ise Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nden hareket edecek. Es Es, Ereğli’ye geçip kampa girecek. 

Düdük Erzen’de olacak

Yarın saat 14.00’te oynanacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor-Eskişehirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Hakemi Erkan Erzen yönetecek. Erzek’in yardımcılıklarını ise İlyas Samet Yelen ve Onur Yıldız yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Sercan Yalçın olarak belirlendi.  

Onlar için final niteliğinde

Yarın Eskişehirspor’u sahasında ağırlayacak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor için bu maç final niteliğinde. Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan Zonguldak temsilcisi aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle şu an 7’nci sırada yer alıyor. Kdz. Ereğli  Belediyespor ligde oynadığı 8 karşılaşmada 4  galibiyet, 2 beraberlik ve  2 mağlubiyet ile 14  puanı bulunuyor. Eflatun-beyazlı ekip bu 8 maçlarda kalesinde 5 gol görürken, rakip filelere ise 18 gol attı.  



 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi