Eskişehirspor galibiyetindeki çok önemli ayrıntıyı açıkladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehirspor galibiyetindeki çok önemli ayrıntıyı açıkladı
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, Alaplı Belediyespor karşılaşması sonrası ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

ES TV’ye konuşan Baş, “Zor bir maç oldu. Ama önceki eleştirileri üst üste koyduğunuz zaman, demek ki zor maçları da geçebiliyoruz. Rakip kaliteli ve çok iyi bir takımdı. Öncelikle rakibi tebrik ediyorum herkese güzel bir maç izletme şansı verdiler. Kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Zaman zaman oyunda kopukluklar yaşadık ama, önemli olan üst üste deplasmanda oynayacağımız maçlar öncesinde üç puanla ayrılmak. 1-0 öne geçtik ama ilerleyen dakikalarda üç puanın içinde bulunduğu baskı istediğimiz oyunu oynamakta sıkıntı yarattı ama yine de ikinci ve üçüncü golü bulma adına pozisyonlara da girdik” dedi. 

Takıma çok şey katacağım

Eskişehirspor’un 10 numarası Fatih Çakır Alaplı Belediyespor maçı sonrası açıklamada bulundu. Fatih, “Galibiyet serimize devam ediyoruz. Bunun için çok mutluyuz. Kendimize güveniyoruz. Rakibimiz puan tablosunda bize yakın  olmasına rağmen bu maçta problem yaşayacağımızı düşünmedik. Bu galibiyetle onlarla da puan farkını açmış olduk. Şimdi önümüzde iki tane zor deplasmanda var. Karadeniz ve Polatlı deplasmanlarından da anlımızın akıyla çıkıp ilk yarıyı lider bitirip adımızdan söz ettireceğiz. Kendimde sakatlığımın ardından 3 maç sonra forma şansı buldum. Daha maç tempom yerinde değil. Kendimi geliştirip, bu takıma çok şeyler katacağıma da eminim” dedi. 

3 isimin durumu netlik kazanacak

Eskişehirspor, Alaplı Belediyespor karşılaşması sonrası sakatlıkların durumu merakla bekleniyor. Birinci derece yırtık tespit edilen ve 2 maçtır forma giyemeyen Kaan Aşnaz takımdan ayrı düz koşulara başlamıştı. Kaan’ın MR’ı tekrar çekilecek. Alaplı maçında forma giyen Erdin Üzer ve Barış Memiş’in ise tedbir amaçlı MR’ı çekilecek. Durumları MR sonuçlarına göre netlik kazanacak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi