Eskişehirspor'dan müthiş bir başarı daha!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan müthiş bir başarı daha!
A
a

Eskişehirspor bu hafta sahasında oynadığı Alaplı Belediyespor maçını kazandı ve liderdiğini sürdürdü ancak Es Es maçı sadece kazanmakla kalmadı farklı bir başarıyı da gerçekleştirerek ligdeki gücünü gösterdi. İşte Eskişehirspor'un bu maçtaki başarısı...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’un en golcü takımı Alaplı Belediyespor. Zonguldak ekibi Es Es maçına kadar oynadığı 7 maçta 24 gol atarak maç başı 3 ortalamanın üstüne çıkmayı başarmıştı. Es Es, Alaplı’nın gol atmasına izin vermedi. Bu sezon oynadığı her maçta fileleri havalandırmayı başaran takım, ilk kez bir maçta gol atamadı. Eskişehirspor ligin golcü ekibine gol şansı tanımayarak ligdeki rakiplerine gözdağı verdi ve aralarındaki farkı da göstermiş oldu.

Dostluk rüzgarları esti

Zonguldak’ın 45 bine yakın nüfusu olan Alaplı ilçesinin takımı Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyor. Grupta taraftarı olan nadir takımlarından birisi olan Alaplı Belediyespor’un taraftarı takımını Eskişehirspor maçında yalnız bırakmadı. Deplasman tribününe pankart asan Mavi Şeytanlar taraftar grubu alkış aldı. Ediz Bahtiyaroğlu’nun ‘Kanatlanıp uçtuğun yerde Bahtiyar ol’ pankartını asan taraftarlar maç sonu stadyumdan alkışlarla uğurlandı.

Eskişehir Yunusemrespor’un başkanı Ömer Şişmanoğlu maçı izledi

2014-15 sezonunda Eskişehirspor Süper Lig’deyken kiralık olarak forma giyen Ömer Şişmanoğlu, Es Es’in BAL’da Alaplı Belediyespor’u 1-0 yendiği maçı izledi. 2. Lig Kırmızı Grup’ta Iğdır FK forması giyen deneyimli forvet, Es Es’in eski başkanı şu an ise Yunusemrespor’un başkanı olan Osman Taş ile birlikte locadan maçı takip etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan Enis Özdemir 5 Aralık 2023 22:48

Sanki premiyer ligde şampiyon oldu Koskoca Anadolu yıldızı bu hallere mi düşecektin?

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi