Eskişehirspor'da sessizliği bozan çarpıcı açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sessizliği bozan çarpıcı açıklama!
A
a

Alaplı maçının ardından konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, "Mücadelemiz son maça, son düdüğe kadar devam edecek." dedi. Sezon sonu kimlerin Eskişehirspor'a destek olup olmadığını açıklayacağını da belirtti. İşte Erkan Koca'nın açıklamasından öne çıkanlar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı, uzun süren sessizliğini bozdu. Alaplı maçının ardından konuşan Koca, “Mücadelemiz son maça, son düdüğüne kadar devam edecek. Ayrıca sezon sonu kimlerin destek olup olmadığını açıklayacağız” dedi. 

Umudumuz var

Eskişehirspor’da Alaplı Belediyespor maçı sonrası alınan mağlubiyetin ardından Başkan Erkan Koca sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Camianın yitirdiği umutları diri tutmak isteyen Koca, “Önümüzde 5 maç. Eskişehirspor’un önümüzdeki sezon tekrar profesyonel liglere dönmesi için umudumuz ve inancımız devam ediyor. Mücadelemiz son maça, son düdüğe kadar devam edecek” diye konuştu.

Sezon sonunu işaret etti

Alaplı Belediyespor mağlubiyeti sonrası kendi arasında toplantı yapan yönetim, genel kurul kararı almayıp yola devam etmişti. Bunda en önemli etken matematiksel iddianın devam etmesiydi. Sezon sonu yapılacak Mali Genel Kurul’a parantez açan Koca, “Sezon sonu yapacağımız hem basın toplantısında hem de mali genel kurulda görev süremizde kulübümüze kimlerin ne kadar destek olduğunu kimlerinde destek olmadığını tek tek açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Fatih’ten kötü haber

Eskişehirspor’un 10 numarası Fatih Çakır’ın sakatlığı devam ediyor. Alaplı Belediyespor ile oynanan maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Fatih’ten bir kötü haber daha geldi. Başarılı futbolcunun çekilen MR’ sonucunda arka adalesinde yırtık olduğu tepsi edildi. Tedavisi devam eden futbolcu önümüzdeki hafta oynanacak Karadeniz Ereğli maçında forma giyemeyecek. Fatih Çakır’ın Polatlı maçına yetiştirilmeye çalışacağı belirtildi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses2626 3 Nisan 2024 13:23

Başkan, beceremedik diyebilmek bu kadar mı zor. başkalarını suçlamak yerine Beceremedik deyip çekilmeniz erdemliktir. Ama sizler hala umut var diyerek hep günü kurtarmak peşindesiniz. Siz bilerek bu yönetimi aldınız. şimdi başarısızlığınıza kılıf uydurmayın. Harç bitti yapı paydos. Bu kadar koltuk sevdalısı olmayın. Başka yönetimler bu kadar başarısızlık yaşasaydı sizler o yönetimi istifa ettirerene kadar ortalığı inletirdiniz. Bu kadar koltuk sevdalısı olmayın.

0 8 Cevap Yaz
Fenasi Kerim 2 Nisan 2024 08:36

53 transfer, 6 hoca değiştirdi bu yönetim ve sportif olarak bir başarı elde edemedi. Fakat sürekli başkalarını suçlama peşinde. Kim destek olmuş kim olmamış vs vs. "Biz bu işi beceremedik" deyin taraftardan özür dileyin hem kulüp yönetiminden hem de ETB'den istifa edin. Çekin artık ellerinizi kulübün üstünden. Zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

0 12 Cevap Yaz
Özgür Deniz 30 Mart 2024 14:02

Birilerini suçlamak, başarısızlığı kapatmaz. Mertçe söyleyin. Başaramadık. Daha değerli olursunuz.

0 14 Cevap Yaz
Necip Akay 30 Mart 2024 11:56

Senden başkan olursa....

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi