Eskişehirspor’da Barış Memiş takıma dönecek mi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da Barış Memiş takıma dönecek mi?
A
a

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, ESTV'de yayınlanan 90+3 programında Barış Memiş'in takıma geri dönme ihtimalini açık bıraktı. Geçtiğimiz Perşembe günü yollarını ayıran Eskişehirspor ve Barış Memiş cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, ESTV’de yayınlanan 90+3 programına telefonla bağlandı. Geçtiğimiz Perşembe günü yolların ayrıldığı Barış Memiş’in takıma geri dönme ihtimalinin sorulması üzerine Başkan Erkan Koca, “Barış Memiş ile helalleşerek ayrıldık. Barış bizim 1,5 yıldan beri oyuncumuz. Ayrıldıktan sonra kızgınlığının artmasından dolayı sosyal medyadan paylaşımlar yaptı. Onu da neden yaptığını bilmiyoruz. Bunun kararlarını gelen hocamız verecek. Barış’la yolların ayrılması konusunda yönetim olarak hem fikir olunmuştu. Barış da bu takıma hizmet vermiştir. Kendisine de teşekkür ettim. Bundan sonra Barış ile alakalı olsun, takım ile alakalı olsun yeni hocamız ile istişare yapıp bunun kararını veririz” dedi. Taraftar Barış Memiş’in takıma geri dönmesi adına sosyal medyada sıkça paylaşım yapıyor.
Kaynak : Aytaç Ersoy
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zait Candemir 13 Mart 2024 22:15

Hemen geri çağrılmalı bu takıma çok katkı verecek tecrübeli,hırslı bir futbolcu

0 0 Cevap Yaz
bb 13 Mart 2024 19:01

kesinlikle barış memiş dönmeli.

0 0 Cevap Yaz
Eses 13 Mart 2024 17:01

Ya bırakın boş işleri gündem oluşturmayın. Adam sahada yürüyor. Ne faydası olcak. Onun oynadığı oyunu şans verilen her topcu oynar.

0 0 Cevap Yaz
Barış Memiş 12 Mart 2024 14:11

sahada yürüyerek oynayan tek futbolcu..hiç bir faydası olmadığı gibi diğer oyuncularıda olumsuz etkiler..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi