Eskişehirspor bu ateş çemberinden çıkarsa gerisi kolay

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu ateş çemberinden çıkarsa gerisi kolay
A
a

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta liderlik koltuğunda yer alan Eskişehirspor’un zorlu periyodu başlıyor. Şimşekler, ilk yarının son 4 karşılaşmasında en yakın takipçileriyle karşı karşıya gelecek. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Eskişehirspor şimdiye kadar müthiş bir performans sergiledi. 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alan Es Es liderlik koltuğunda yer alıyor. Siyah-Kırmızılı takımın ilk devre oynayacağı son 2 deplasman ve 2 iç saha maçı da yakın takipçilerine karşı. Es Es önce 20 Aralık Çarşamba günü averajla ikinci sırada yer alan Polatlı Belediyespor’un konuğu olacak. 24 Aralık Pazar günü lig 4’üncüsü Geredespor’un konuk edecek.

Performansları dikkat çekiyor

Es Es, 31 Aralık Pazar günü bu kez bir diğer zorlu rakip averajla 3’üncü sırada bulunan Çilimli Belediyespor’un konuğu olacak. Takım ilk devrenin perdesini 7 Ocak Pazar günü 5’inci sırada yer alan Ankara TKİ takımını konuk ederek kapatacak. Geredespor deplasmanda Eskişehirspor’dan (13) sonra en fazla puan toplayan takım (12). Deplasmanda 10 puan toplayan Ankara TKİ ise 6. Grup’ta deplasmanda en fazla puan toplayan 3’üncü takım konumunda. Rakamlar Es Es’i ilk devrenin sonlarında birbirinden zorlu 4 maçın beklediğini gösteriyor.
 

ES ES’İN İLK DEVRE KALAN MAÇLARI

10. HAFTA 
20 Aralık Çarşamba
1926 Polatlı-Eskişehirspor
11. HAFTA 
24 Aralık Pazar
Eskişehirspor-Geredespor
12. HAFTA 
31 Aralık Pazar
Çilimli Belediye-Eskişehirspor
13. HAFTA  
7 Ocak Pazar
Eskişehirspor-Ankara TKİ

Eskişehirspor tribününde doğdum 

Kısa Paslar YouTube kanalında yayınlanan Aslında Kimsin? Programının konuğu Eskişehirli gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’ydu. Programda Eskişehirspor’a parantez açan Sabuncuoğlu, “Ben Eskişehirspor tribünlerinin içinde doğdum. Fiilen de bulundum, deplasmanlara da gittim. Eskişehirspor’un sayısız maçına gittim. İçerde dışarda. Eskişehirspor’un hep o Süper Lig’deki halini hatırlıyoruz. Eskişehirspor o kadar diplerden geldi ki. Şu an da maalesef Bölgesel Amatör Lig’de. Neyse ki lige iyi başladı, iyi gidiyor. Çok eskilerden beri Eskişehirsporluyum. Volkan Demirel’i Kartalspor formasıyla, Gökhan Gönül’ü Gençlerbirliği Oftaş formasıyla Eskişehirspor tribünlerinde izleyen biriyim. Rahmetli babam da Eskişehirsporluydu. Aidiyet hissediyordu” ifadelerini kullandı. Şu an Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni olan Yağız Sabuncuoğlu, ülkemizin en başarılı spor muhabirlerinden biri olarak gösteriliyor.

Şimşekler bugün gidiyor

Yarın Bölgesel Amatör Lig’in 10’uncu haftasında Polatlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu maç bugün yola çıkacak. Ankara Haymana’da konaklayacak olan takım, maç günü Polatlı’ya geçecek. Haymana-Polatlı arası 51 kilometre. Şimşekler bu maçın ardından hemen Eskişehir’e dönecek ve izin kullanmadan Geredespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Eskişehirspor-Geredespor maçı 24 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Eskişehir Atatürk Sradyumu’nda oynanacak. 

Polatlı’nın taktik provası yapıldı

Yarın Polatlı Belediyespor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor’da bu maçın hazırlıkları tamamlanıyor. 2 günlük iznin ardından Pazar günü çalışmalara kaldığı yerden devam eden Şimşekler, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Teknik Direktör İbrahim Baş ve kurmayları gözetiminde taktik çalışması yaptı. Yapılan antrenmana sportif sakatlığı bulunan stoper Erdin Üzer katılmadı.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi