Eskişehirspor'a ağır fatura

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a ağır fatura
A
a

Haftalardır oynanan kötü futbolun faturası Polatlı Belediyespor maçında ortaya çıktı. Eskişehirspor mücadeleden yoksun oynadığı Polatlı maçından 3-1 mağlup ayrılarak rakiplerine hayat verdi. Hem teknik heyet hem de futbolcular bu kötü performanstan dolayı beklentilerin altında kalarak camiayı mutsuz etti. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, şampiyonluk mücadelesi verdiği Bölgesel Amatör Lig’de ilk yenilgisini Polatlı Belediyespor karşısında aldı. Siyah Kırmızılı ekibin son haftalardaki kötü oyunun faturası Polatlı’da ortaya çıktı. Yenilmemenin çok önemli olduğu karşılaşmada Es Es yokları oynadı ve rakibine 3-1 kaybederek iyi giden serisine son verdi. Şimşekler aldığı bu mağlubiyetle adeta rakiplerine hayat vermiş oldu. 

Değişiklikler işe yaramadı

Eskişehirspor’un hem orta sahasında hem de savunmasında büyük zafiyetler ortaya çıktı. Polatlı’nın sert orta saha yapısına karşılık vermeyen Es Es’te teknik heyette hamleleri yanlış yaptı. Orta sahada zaman zaman iki kişilik oynayan Sezer Akyüz’ü oyundan alan Teknik Direktör İbrahim Baş, Kerem ve Serdar Sudun’u oyunda tuttu. Orta sahaya Doğukan hamlesi de işe yaramadı ve Es Es tüm hakimiyeti Polatlı’ya kaptırdı. 

Herkes çekidüzen versin

Camia alınan mağlubiyetten dolayı rahatsız. Bunun en önemli nedeni ise mücadeleden uzak kalınması. Aslında futbolda galibiyetler kadar mağlubiyetlerde olacak. Ancak Bölgesel Amatör Lig’de kaybetmenin faturası ağır oluyor. Başta teknik heyet ve futbolcular olmak üzere bu ağır mağlubiyetten gerekli dersleri çıkarması gerekiyor. Gerede karşısında taraftar desteğini arkasına alan ve güzel futbolla kazanan tarafın Eskişehirspor olması gerekiyor. 

Ders almamız gerekiyor 

Eskişehirspor’da Teknik Direktör İbrahim Baş, Polatlı maçının ardından ES TV’ye açıklamada bulundu. Baş, “Bizim bunlardan ders almamız gerekiyor. Hala lideriz. Hala kaybedilmiş bir şey yok. Ama derlenip toparlanmayla ilgili çok şey var. Bunu dikkate alarak hareket edeceğiz” dedi. 

İşimizi bozdu

Baş yaptığı açıklamada, “30’uncu saniyede 1-0 öne geçtik. Bu durum işimize yaraması gerekirken, bütünüyle işimizi bozdu. Yani maçın başındaki gol bizim adımıza maçın sonu gibi atılan bir gol olarak değerlendirilip saha içindeki bazı mücadelelerimize ve oyun anlayışımıza olumsuz yansıdı. Üçüncü bölge de top tutamayınca, ikinci ve üçüncü golü bulma arzusu olmayınca ikinci yarıda rakip derlendi toparlandı. Çünkü kaybedecekleri hiçbir şeyleri yoktu” dedi. 

Hala lideriz

Baş, “Bu saatten sonra rakibi tebrik etmekten başka yapacağımız bir şey yok. Ama bizim bunlardan ders almamız gerekiyor. Yani şu taraftarımıza yazık. Bu kazalar var bu ligde.  Bunlar olacak. Önemli olan az hasarla ligin sonunda şampiyon olabilmek. Hep söylediğimiz şeyler karşımıza çıkıyor. Henüz daha lig bitmedi, ilk yarısının da bitimine 3 maç kaldı. Hala lideriz. Hala kaybedilmiş bir şey yok. Ama derlenip toparlanmayla ilgili çok şey var” dedi.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi