Eskişehir’de bunu yaparken nihayet yakalandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de bunu yaparken nihayet yakalandı!
A
a

Eskişehir’de kamu arazisine evsel atıklarını bırakan bir kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

Sütiş Eskişehir
Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri Seyitgazi’nin Kümbet Mahallesi’nde devriye faaliyeti gerçekleştirdi. Ekipler devriye esnasında S.G.’nin kamyonet ile getirdiği plastik, kumaş ve ahşap malzemeler bulunan evsel atıklarını Kümbet Mahallesi’nin girişinde bulunan kamu arazisine attığını gördü.
Suçüstü yakalanan S.G. hakkında, yasal atık depolama alanı dışında kamu arazisine evsel atık atması sebebiyle “Kirletme Yasağı” kapsamında tutanak düzenlendi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 2 Aralık 2021 04:06

Araziye moloz dökmek suç. Ancak belediyeler de evlerden moloz atıklarını alıp döküm sahasına götürmek için fahiş fiyatlar alıyorlar. Geçen ay çuvala doldurduğum moloz atıkları attırmak için Tepebaşı Belediyesi’ne müracaat ettim. 250-500 kg arasında olan malzeme için talep edilen ücret 235 ₺. Aynı adrese kırma taş (mıcır) getirttiğimde ise 2 kamyon (24000kg) malzemeye nakliye dahil 1200₺ ödedim. Kaldı ki kırma taşın ocak sahasında çıkarılması, kırılması, elenmesi, yıkanması, Bozdağ’dan nakliyesi ayrı masraf. Aynı hesaptan gidersek 24000 kg/500 kg= 48 adet moloz malzeme. 48 x235= 11280 ₺ ye geliyor. Bu fiyatlandırma ile belediyeler vatandaşa “Bize malzeme aldırıp götürmeyin. Boş araziye dökün. Paranız cebinizde kalsın. Boş yere kazıklanmayın.” diyor.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi