Eskişehir temsilcisi son dakikada yıkıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir temsilcisi son dakikada yıkıldı
A
a

Bölgesel Amatör Lig’deki Eskişehir temsilcilerimizden olan Eskişehir Demirspor, Kaynaşlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir Demirspor, son olarak evinde ağırladığı Kaynaşlı’ya da mağlup oldu. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) temsilcimiz Demirspor, Kaynaşlı Belediyespor’u konuk etti. Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda oynanan mücadeleye konuk ekip etkili başladı.

Dakikalar 11’i gösterirken konuk ekip köşe vuruşu kazandı. Yapılan ortada Mert Türkileri skoru 1-0’a getirdi. Pozisyon üretmekte zorlanan Lokomotif, 45. dakikada beraberliği yakaladı. Yapılan ortada kale direğine çarpan top Hamdihan’ın önünde kaldı. Hamdihan Kaya düzgün vuruşla skoru eşitledi ve ilk devre 1-1 eşitlikle sona erdi. 

İkinci devrenin sonlarına doğru baskı yiyen Demirspor, kalesini gole kapatamadı. 1 puanı hanesine yazdıracak derken 90+1’de Tolga Akdeniz’in uzaklardan golü ile yıkıldık.

90+3’te Muhammed Enes Kaya ikinci sarıdan kırmızı gördü. 90+5’te ise çıkan tartışmalardan dolayı Kaan Kaydırak doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakipte ise Emirhan Boz kırmızı kart gördü. Demirspor 2-1’lik mağlubiyetle kritik 1 puanı kaçırdı.
Kaynak : Aytaç Ersoy
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
dem dem26 20 Aralık 2023 08:48

Yasin hocanın eseri. Dem dem i rezil etti.

0 0 Cevap Yaz
Murat 19 Aralık 2023 21:41

Demirspor'u yenmeyeni dövüyorlar..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi