Eskişehir'in başkanlarından Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in başkanlarından Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne ziyaret
A
a

31. Mart.2024 yerel seçimlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Seçilen Av. Ayşe Ünlüce ve yeniden Odunpazarı Belediyesi Başkanı seçilen Sayın Av. Kazım Kurt Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen’in daveti üzerine birlik binasında düzenlenen öğlen yemeğine katılarak  esnaf ve sanatkarlarla buluştular.

Sütiş Eskişehir
Programa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri ile birliğe bağlı bazı meslek odalarının başkanları katıldı.

Birlik başkanı Ekrem Birsen tüm esnaf sanatkarların ve halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, sayın belediye başkanlarını yerel seçimlerde elde etmiş oldukları başarıları nedeniyle tebrik etti ve yoğun programlarına rağmen esnaf ve sanatkarların davetini kırmayarak seçimden sonraki ilk ziyaretlerinden birini esnaf ve sanatkarlara gerçekleştirmiş olmalarının Eskişehir esnafına gösterdikleri önemin ve verecekleri başarılı hizmetlerin şimdiden bir göstergesi olduğu belirterek teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Seçilen Av. Ayşe Ünlüce halkımızın ve esnaf sanatkarların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve TBMM nin açılışının 104’üncü yıl dönümünü kutlayarak, Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak çalışmalarını esnaf sanatkarlar meslek kuruluşlarıyla uyum içerisinde yürüteceklerini belirterek, birlik başkanı Ekrem Birsen’e davetlerinden dolayı teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi Başkanı seçilen Sayın Av. Kazım Kurt ulusumuzun ve esnaf sanatkarların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak Esnaf Sanatkarlar Odaları ve Birliğiyle olan ilişkileri en iyi şekilde yürüterek, birlikte karar vererek ve uygulayarak Odunpazarı Belediyesi çalışmalarının yürütüleceğini belirtti.

Eskişehir’in ve esnaf sanatkarların sorunları hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda Birlik Başkanı Ekrem Birsen tarafından Sayın belediye başkanlarımıza plaket verilerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi.
 
 
Kaynak : Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi