Eskişehir ekibine büyük şok: Herkes şaşkınına döndü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ekibine büyük şok: Herkes şaşkınına döndü
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Eskişehir temsilcilerimizden olan Eskişehir Demirspor dün, Kaynaşlı Belediyespor’u ağırladı. Demirspor uzatma dakikalarında gelen beklenmedik golle maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüne yakın çıkan olaylarda temsilcimizden 3 Kaynaşlı Belediyesi’nden ise 1 kişi kırmızı kart gördü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Demirspor kendi evinde oynadığı mücadelede maça Kaynaşlı ekibi iyi başladı ve aradığı golü erken buldu. Dakika 11’de kontraya çıkan Kaynaşlı Belediyesi korner kazandı. Yapılan ortada Mert Türkileri takımını1-0 öne geçirdi. Rakibine karşı üstünlük kurmakta güçlük çeken Demirspor, 45. dakikada beraberliği yakaladı. Yapılan ortada top direkten sekti ve Hamdihan’ın önünde kaldı. Hamdihan Kaya düzgün vuruşla skoru eşitledi ve ilk devre 1-1 eşitlikle sona erdi. 

Gole herkes şaşırdı

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da pozisyona girmekte oldukça güçlük çekti. Kötü gidişatın devam ettiği Eskişehir Demirspor, beraberlikten puan kopartmak isterken gelen sürpriz gol ile oyuncular adeta yıkıldı. 90+3’te Muhammed Enes Kaya ikinci sarıdan kırmızı gördü. 90+5’te ise çıkan tartışmalardan dolayı Kaan Kaydırak doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakipte ise Emirhan Boz kırmızı kart gördü. Demirspor 2-1’lik mağlubiyetle kritik 1 puanı kaçırdı. 

Önümüze bakacağız

Maçın ardından ESGROUP Spor Servisi’nden Duhan Berk Ötsukarcı’ya konuşan Antrenör Yasin Söğüt, “Durumumuz sezon başından beri ortada. Kalan 3 maçı oynayıp önümüze bakacağız ve toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız” ifadelerini kulandı. 

Psikolojik olarak yorgunuz

Söğüt, “Sezon başından beri belki de oynadığımız en pozitif oyunlarımızdan birisiydi. Aslında güzel şeyler oluyordu ama içinde bulunmuş olduğumuz durum psikolojik olarak bizi çok zorluyor, çok yoruyor. Bu yorgunluk da bir yerden sonra oyun içine sirayet ediyor. Bugün yine bunu yaşadık. Oyuncu kalitemizin bu lig için çok da yeterli olmadığından ötürü bazı sıkıntılar yaşıyoruz. 60-65’ten sonra fiziksel olarak zaman zaman oyundan düşüyoruz” dedi. 

Kaç oldu sayamadım…

“Hücum anlamında çok pozitif oynadığımız bir maçtı, savunma anlamında da iyi gidiyordu” diyen Yasin Söğüt, “Ama işte 90. dakika, sezon başından beri 6 mı oldu, 7 mi oldu… 90. dakikada ekstra bir dış şuttan gol yedik. 2-1 mağlup olduk. Durumumuz sezon başından beri ortada. Kalan 3 maçı oynayıp, toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Devre arasında duruma bakıp değerlendirmemizi yapacağız” şeklinde konuştu.

Düzeleceğini sanmıyorum

Söğüt, “Hakem sezon başından beri kötü. Bir kere hakemlerle ilgili konuştum farklı yerlere çekildi. Gene kötü bir hakem yönetimi. 2 oyuncunun son dakikada tartışmasından dolayı araya girdik, sakinleştirmeye çalıştık ama o sırada itiş kakış oldu. 2 oyuncumuz kırmızı kart gördü. Olmaması gereken bir şey ama 90. dakikada gol yemişsin herkesin tansiyonu yüksek. Bunlar normal ama sezon başından beri çok kötü hakemlerle oynuyoruz. Bunlar düzelir mi ben hiç sanmıyorum. Elimizden gelen mücadeleyi gösterip sonrasına bakacağız” dedi.

Oyunu tutmuştuk

Sakatlığı bulunan Kaan Kaydırak’ı oyuna aldıktan sonra rahatladıklarını ifade eden Söğüt, “Kaan Kaydırak sakattı, 15-20 dakika oynayabilirim dedi bize. Oyunun gidişatında ona ihtiyaç duyduğumuz anlar vardı ve oyuna aldık. Çok da iyi bir hamle oldu. Oyunu tutmuştuk. Daha rahattık ama 90. dakikada savunmanın çıkarttığı top yayın üzerine düştü. Ekstra bir şutla gol geldi. Üzgünüz” ifadelerine yer verdi. 
Foto 8: Maçı Ankara Bölgesi’nden Emre Han Efeakdoğan yönetti.

Kırmızılar havada uçuştu

Demirspor puan ümidiyle oynadığı karşılaşmada Kaynaşlı’ya son dakikalarda yediği golle 2-1 kaybetti. Temsilcimiz maçı 9 kişi tamamladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında tansiyonun yükselmesiyle arbede yaşandı. Demirspor’dan Muhammet Enes Kaya 90+3’te ikinci sarı karttan atıldı, 90+5’te Yardımcı Antrenör Ali Onur Özel kırmızı kart gördü. Aynı dakikada stoper Kaan Kaydırak olayların akabinde direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Rakip Kaynaşlı’da ise 90+5’te Tolga Akdeniz kırmızı kart gördü. Toplam 4 kırmızı kart çıkmış oldu.

Yönetim isyan etti

Maçın Ankara bölgesi hakemi Emre Han Efeakdoğan maçtaki kararlarıyla tepki topladı. Maç sonunda Demirsporlu yönetim kendilerine ayrılan yerleri terk ederek hakeme sitem etmek için merdivenlerde toplandı. Çok sayıda yönetici hakem Efeakdoğan’a büyük tepki gösterdi. Hakemler güvenlik güçleri eşliğinde soyunma odasına gitti.
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi