Eskişehir ekibinde flaş ayrılık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir ekibinde flaş ayrılık!
A
a

Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi'nde flaş bir ayrılık yaşandı. Takıma sezon başı alınan golcü oyuncu bekleneni veremeyince yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'i 3. Lig'de temsil eden Anadolu Üniversitesi’nin gol yollarında umudu olması adına  kadrosuna kattığı Onur Garip ile yollar ayrıldı. Bekleneni veremeyen 34 yaşındaki forvet oyuncusu bu sezon 10 maçta süre alırken sadece 1 gol kaydedebildi. Bu gol de penaltıdan olunca hem Eskişehirli taraftarların hem de Anadolu Üniversitesi yönetimi ve teknik heyetinin beklentisi karşılanamamış oldu. Kulüpten ayrılık ile ilgili yapılan paylaşımda, “Futbolcumuz Onur Garip ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Futbolcumuza emekleri için teşekkür eder, kariyerinin devamında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bambaşka bir Anadolu izleyeceğiz

TFF 3 Lig’de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, ikinci yarı öncesi antrenmanlarını Anadolu Üniversitesi Sahası’nda sürdürüyor. Takımın saha içindeki lideri Ali Fırsat Kasap Esgroup spor servisinden Duhan Berk Ötsukarcı’ya konuştu.
Taktik çalıştılar

Sezon içerisinde antrenmanlarını Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda sürdüren Anadolu Üniversitesi, bu sahanın zeminin bozulması nedeniyle antrenmanlarına Anadolu Üniversitesi’nin Sahası’nda sürdürüyor. Dün yine Teknik Direktör Sertaç Gezer idaresinde çalışan takık sezonun ikinci yarısına bomba gibi hazırlanıyor. Ayrılıkların yaşandığı kulüpte takım dün idmanı toplam 18 kişi ile tamamladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanı daha sonrasında ise yarı sahada 2 takım olmak üzere çift kale maç antrenmanı takip etti.

Daha iyi geçebilirdi

Sezonun ilk yarısını ve antrenmanları değerlendiren Kasap, “İkinci etaba iyi başladık. Tek idman yapıyoruz yeri geliyor çift idman yapıyoruz yoğun bir tempo içerisinde geçiyor. İlk yarı bizim için güzel geçti daha da güzel geçebilirdi. Kaybettiğimiz puanlar var ama yine de Play-Off potası içerisindeyiz. Sezonun ikinci yarısında daha iyi çalışarak daha iyi yerlerde ligi bitebileceğimize inanıyorum. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu inşallah gittikleri yerlerde başarılı olurlar. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler. Umarız ki bize katılacak olan yeni arkadaşlarımız da bize faydalı olurlar. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben Eskişehirliyim o yüzden de bana 2 kat fazla sorumluluk düşüyor. Eskişehir’in 1 takımım formasını giydiğim için mutluyum ve sorumluluğum farkındayım” dedi.

Yenilmeyecek takım yok

Ligde yer alan takımlar içerisinde kimi favori görüyorsunuz sorusu üzerine kaptan Ali Fırat Kasap, “Şu an isim olarak Batman ve Karşıyaka gözüküyor ama hepsini gördük. Karşıyaka’yı da yendik hatta. Bu ligde yenilmeyecek takım yok. Önemli olan inanmak, mücadele etmek ve yürekten oynamak. Gruplar arasında ki en zorlu grup bizim grubumuz. Ne alt taraf kopuyor ne üst taraf kopuyor. Herkes birbirini yenebiliyor. Çok stresli bir grupta yer alıyoruz. O yüzden maç maç bakarak hep maça final gözüyle bakarak oynamamız gerekiyor “ diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi