Eskişehir'e hizmet üretiyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e hizmet üretiyoruz
A
a

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan kongre öncesi değerlendirmelerde bulundu. Çalışkan  “Parti teşkilatının şehre hizmet üretme veya üretilmeyen hizmetlerin denetimini yapma anlamında her zaman aktif, görevi, rolü var. Bu bilinçle yönetim kurulu üyelerimizi oluşturuyoruz” dedi

Sütiş Eskişehir
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, partisinin 7’inci Olağan İl Kongresi öncesi değerlendirmelerde bulundu. 15 Şubat tarihinde Yenikent Spor Salonu’nda kongrelerini gerçekleştireceklerini ifade eden Çalışkan, “Daha önce pandemi sebebiyle ara verilen kongrelerimizi video konferans sistemiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın katılı ile gerçekleştiriyoruz. 15 Şubat tarihinde de inşallah pazartesi günü saat 12.00’da delege arkadaşlarımızla pandemi kurallarına maske mesafe kurallarına uygun olmak suretiyle Yenikent Spor Salonu’nda kongremizi gerçekleştireceğiz. Yine söylüyorum pandemi kuralları çerçevesinde teşkilatımızı ve üyelerimizi salona alacağız. Bizim için en önemli şey üyelerimizin, hemşerilerimizin, teşkilatımızın ve delegelerimizin sağlığı. Bu kurallar çerçevesinde inşallah kongremizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“KONGREDE ADAYIZ”
“Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ve genel merkezimizin talimatıyla kongrede adayız” diyen Çalışkan, “Bu kongre sürecinde partimizde tek adaylı genel merkez tarafından daha önce yapılan değerlendirmeler neticesinde kongreler yaşanıyor. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ve genel merkezimizin talimatıyla kongrede adayız. Ekibimizi kuruyoruz. Kıymetli arkadaşlarımızdan liste alıyoruz. Bu bizim için çok önemli. Şehrin dinamikleri olan sosyal yapısını bilen şehirde karşılığı olan ve listede görüldüğünde evet doğru bir isim olmuş denebilecek arkadaşlarımıza teklif götürüyoruz. Hamdolsun ki bunun karşılığını da görüyoruz. Teklif götürdüğümüz hemen her arkadaşımız nezaketle, memnuniyetle bu meseleyi karşılıyorlar. Ben şimdiye kadar yönetimde görev yapan tüm arkadaşlarıma da emekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞEHRE HİZMET ÜRETİYORUZ
AK Parti’nin Eskişehir’de, Eskişehir’in yerel ve merkezi hükümet nezdindeki tüm haklarının korunması ve yine hizmetlerin doğru zamanda hemşerilerimizle buluşması noktasında aktif görev yaptığını belirten Çalışkan, “Bunun en önemli sonuçlarını pandemi döneminde henüz yeni devreye girmiş ve hizmet alınmış Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanemizde gördük. Bu bizim için çok memnuniyet verici. Yine yeni dönemde şehrin hizmetine girmiş Millet Bahçesi de memnuniyetle karşılandı. Millet Bahçesi’nin karşısındaki kütüphaneyi de en kısa sürede devreye almak suretiyle şehrimizdeki hemşerilerimize hizmet üretmeye devam edeceğiz. AK Parti teşkilatının şehre hizmet üretme veya üretilmeyen hizmetlerin denetimini yapma anlamında her zaman aktif, görevi, rolü var. Bu bilinçle yönetim kurulu üyelerimizi oluşturuyoruz. Bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BİR AÇIĞI KAPATACAK
Millet Bahçesi’nin resmi açılışı hakkında konuşan Çalışkan, “Millet Bahçeleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de çok büyük bir açığı kapatacak. Şehrin merkezinde herkesin nefes aldığı, memnuniyetle karşılanan sosyal donatıları ile birlikte şehrimize çok yakışan, yaraşan bir noktada duruyor. Kış olmasına rağmen hemşerilerimizin Millet Bahçesi’ne olan rağbetini görüyoruz. Millet Bahçesi’nin resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle pandemi sonrasında fiziki veya video konferansla yapıp yapmaması veya bununla birlikte kütüphanenin açılması, yüzme havuzunun açılması veya başka illerdeki açılışların toplu halde yapılmasına ilişkin bir sürecin yaşanacağını değerlendiriyoruz. Ama bu sanki önümüzdeki kongre ile birlikte yapılacak bir şeymiş gibi durmuyor. Çünkü pazartesi günkü kongrede dört tane büyükşehrimizin olduğu bir kongre süreci yaşanacak” dedi.

KIRGIN OLANLARLA GÖRÜŞTÜM
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Partimizden şu veya bu nedende uzaklaşmış, ayrılmış arkadaşlarımızı yeniden saflarımıza kazandıralım. Biz dost edinmeye çalışacağız. Kaybetmeyeceğiz. Yeniden kazanmaya çalışacağız. Buna dikkat edeceğiz” sözleri ile ilgili değerlendirmede bulunan ve kongre sonrası bu yönde çalışmalar yapıp yapmayacağına ilişkin konuşan Çalışkan, “Aslında seçildikten sonra değil de aslında seçilirken de daha önceki yönetim kurulu üyelerimizi daha önce görev yapmış arkadaşlarımızdan seçerek getiriyoruz. Listeyi açıkladığımızda bunu tüm hemşerilerimiz görecek. Odunpazarı, Tepebaşı hatta il yönetiminde görev yapmış, başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış arkadaşlarımıza da davet götürmek suretiyle listemizi hazırladık. Bu bizim için çok kıymetli. Bundan sonraki kısımda da, zaten bundan önce de yaptım. Ben daha önce il başkanlığı yapmış, milletvekilliği yapmış veya bir şekilde kırgın olduğuna ilişkin bizim bilgimiz olan her arkadaşımızın ayağına gitmek suretiyle onlarla görüştüm. Söylemlerini aldım ve bu söylemleri ekseriyetle partiyi bir diğerine göre daha çok sevmeden kaynaklı olduğuna ilişkin iyimser bir yoruma sahibim. O arkadaşlarımızın da bizim onlarla görüşme, meseleyi partinin menfaatleri noktasında birlikte hareket etme suretiyle yönetme olduktan sonra kendi hissiyatlarına ve kırgınlıklarına ilişkin kısmı arkalarında bırakmaları suretiyle partiye katkı sağlayacaklarına sonsuz inanıyorum. Böyle de olacağını umut ediyorum. Arkadaşlarımızın da bu tarzda hareket ettiğini görüyorum. Bu da çok memnuniyet verici. Ben katkı sağlayan veya daha önce kırılganlık sağlayıp tekrar partiye katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sezar 11 Şubat 2021 12:24

Ne mesela? 20 yılda yapılan

3 3 Cevap Yaz
Sese

80 yılda yapılmayan herşey mesala

3 4
chn 11 Şubat 2021 10:09

boş laflar... Hizmetmiş... Çevre yolu, baraj sorunu, termik santral yapımı, eskişehirspor, kentsel dönüşüm nolacak...

4 14 Cevap Yaz
Vatandaş

Zamanında idelojik oy kullanma saydın hepsi olurdu

2 1
Es esli

Zamanında düzgün oy verseydin şimdi hepsi yapılmış ti bu saydiklarinin

2 1
Gözlem 11 Şubat 2021 10:08

Kütüphane ve hastahaneler zaten vardı, geriye bir tek millet bahcesi kalıyor zaten. 19 yılda 1 adet millet bahçesi süper hizmet vallahi !

4 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi