Eskişehir'de ücretsiz ulaşım tam not aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ücretsiz ulaşım tam not aldı!
A
a

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İstanbul ve Ankara gibi pek çok şehirde olduğu gibi Eskişehir'de de toplu taşıma ücretsiz olarak hizmete sunuldu. Vatandaşlar bu uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Sütiş Eskişehir

“CUMHURİYET ŞEHRİNE YAKIŞIR BİR UYGULAMA”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İstanbul ve Ankara gibi pek çok şehirde toplu ulaşım ücretsiz olarak hizmete sunuldu. Eskişehir’de de birçok vatandaş tramvay ve otobüsleri ücretsiz bir şekilde kullanarak çarşıya akın etti. Biz de vatandaşlara bu durumu nasıl değerlendirdiklerini sorduk. Vatandaşlar çok memnun olduklarını ifade ederek, “Bayramı tam anlamıyla yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ İÇİN AVANTAJLI


KÜBRA DÜNDAR: Biz Ankara’dan geldik orada da hem resmi hem de dini bayramlarda ücretsiz oluyor. Ben bu durumun vatandaş için oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Devam etmesi gereken bir uygulama. Vatandaş resmi tatillerde dışarı çıkabiliyor bu nedenle avantajlı oluyor.

VATANDAŞA FIRSAT YARATILIYOR


ALİCAN ALABUCAK: İnsanlar çalıştığı için 23 Nisan gibi resmi tatillerde çarşıya çıkabiliyor. Hem de bu gibi uygulamalarla özel günleri daha iyi hatırladığımızı düşünüyorum. Güzel bir uygulama. Vatandaşa ailecek dışarı çıkmak için fırsat yaratılmış oluyor.

YAPANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ


TUNCAY DELLİ: Bence ücretsiz olması çok faydalı. Ailesiyle dışarı çıkıp gezmek isteyen tüm vatandaşlar yararlanabiliyor. Böyle bir imkanın sağlanmış olması çok güzel. Cumhuriyet şehrine yakışır bir uygulama. Yapanlara teşekkür ederiz.

BAYRAMI TAM OLARAK YAŞIYORUZ


ZÜLFİYE KARAKAYA: Çok faydalı oldu. Çocuklarımızı rahatça çarşıya getirdik. Şu anda da ücretsiz bir şekilde kullanacağım. Çocuklarımızı 23 Nisan etkinliklerine rahatça götürüyoruz. Bir etkinlikten diğer etkinliğe gidebiliyoruz. Bayramı tam olarak yaşıyoruz.

ESNAFA ÇOK FAYDASI OLUYOR


ALİ YETİŞ: Ben esnafım ve esnaf olarak bize de çok faydası oldu. Çarşıya gelen giden çok oldukça bizim işlerimize de yansıyor. Ben esnaf olarak çok memnun kaldım.
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi