Eskişehir'de tramvay ve otobüse binerken dikkat: Yarın...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de tramvay ve otobüse binerken dikkat: Yarın...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Eskişehir'de tramvay ve otobüsler ücretsiz olacak.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin yaptığı açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda şehrin tramvay ve otobüsleri ücretsiz olacak.

Ünlüce, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Eskişehirliler,

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda tramvaylarımız ve otobüslerimizden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Türkiye'nin bağımsızlığı ve egemenliği yolunda en önemli adımlardan biri olan 23 Nisan 1920 tarihinin 104. yılında, çocuklarımızın bu en güzel bayramında sevdiklerinizle birlikte bayramın coşkusunu yaşayacağınız keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum. Bu vesileyle, tüm Eskişehirlilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar, bu anlamlı günün coşkusunu ve heyecanını hep birlikte yaşamayı dilerim.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Levent TANERİ 22 Nisan 2024 16:20

SN BAŞKAN AYŞE ÜNLÜCE TÜM ESKİŞEHIR İ HIZAYA SOKACAKTIR SIMSIYAH CAMLARLA KAPLI ARABALAR ÇATLAK EGZOZ ILE MAHSUS DOLAŞAN ARABA VE MOTOSIKLETLER CANAVAR KORNALI ARABA SAHIPLERININ ARABALARINA ASLA TRAFİK BOLGE MÜDURLUGU VE TRAFIK KONTRÖL TARA-FINDAN ASLA MÜSADE EDİLMEYECEKTİR

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi