Eskişehir'de sağanak uyarısı: Yarın öğlene dikkat

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de sağanak uyarısı: Yarın öğlene dikkat
A
a

Eskişehir için Meteoroloji'den son dakika uyarı haberi geldi. Buna göre kentte yarın öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir için Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Buna göre Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde yarın öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması beklenirken, Çifteler ilçesinde hava sıcaklığının 4 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinin bu gece parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) ise parçalı ve çok bulutlu olacağı, öğle saatlerinden itibaren Bursa ve Kütahya illerinin batı kısımlarından başlayarak bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi beklenirken, hava sıcaklığının 3 ila 6 derece azalacağı öngörülüyor. Rüzgarın ise güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği değerlendiriliyor.
Öte yandan Eskişehir'de en düşük hava sıcaklığının 4 derece ile Çifteler, 5 derece ile Mahmudiye, Alpu, İnönü ve Beykilova ilçelerinde olması bekleniyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi