Eskişehir'de gündem olan fotoğraf: O isimleri gören şaşırıyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de gündem olan fotoğraf: O isimleri gören şaşırıyor...
A
a

Eskişehir'in efsanevi Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Türk sinemasının unutulmaz aktörü Cüneyt Arkın'ın 71 yıl önceki fotoğrafı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte o fotoğraf...

Sütiş Eskişehir

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sırasında çekilen fotoğrafta, genç bir Cüneyt Arkın'ın Büyükerşen'in yanında gülümseyerek poz verdiği görülüyor. 1953 yılına ait olduğu düşünülen fotoğraf, Twitter ve Facebook gibi platformlarda binlerce beğeni ve yorum topladı.

Sosyal medya kullanıcıları fotoğrafı büyük bir nostaljiyle karşıladı. Birçok kullanıcı fotoğrafı beğenerek yorumlarda Büyükerşen ve Arkın'a övgüler yağdırdı.

İşte fotoğrafa yapılan yorumlar...

"Çok çok güzel fotoğraf. Adam olacak gençler 71 yıl önceden belliymiş.Cüneyt arkını Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yılmaz Büyükerşene maşallah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Atama,Ismet paşamıza,gazilerimize ,şehitlerimize borçluyuz bu güzel kutlamalarımızı.Ne mutlu türküm diyene. Türküm ,doğruyum,çalışkanım."

"Biz de bayram törenlerimizi aynı şekilde kutlardık. Herkes kardeşti. O kadın, bu erkek ayırımı yoktu ve kimsenin kalbinde kötü duygular yoktu. Gururla yürür, gururla marş söylerdik. Ben erkeklerden daha iyi kasadan atlardım. Hepimiz coşkuluyduk. Cumhuriyetin kolay kurulmadığını biliyorduk.(1975-1982 yılları ortaöğrenim)"
 

"1953 yılından fotoğrafı var bazılarının hiç resmi yok ne okul ne okul arkadaşlarıyla"
 

"Cüneyt Arkının mekanı cennet olsun Büyükerşen için de sağlıklı mutlu yıllar diliyorum"
 

"O günleri yaşadık bayramlara aynı kıyafetler ile 19 mayıs bayramı stadyumda özel hayretler ile tüm orta dereceli okullar eşliğinde 19 mayıs bayramı kutlanır idi çok kalabalık seyirci eşliğinde o günleri yaşadık Allah türkü korusun Türk toprağına düşman ayağı bastırmasın rabbim amin"
 

"Eskişehir den tesadüf o yıllardan sevilen 2 insan aynı karede"
 

Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi