Eskişehir, Ankara'da kayboldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir, Ankara'da kayboldu!
A
a

TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Eskişehir Yunusemrespor ve Eskişehir Demirspor, geride bıraktığımız pazar günü Sincan Belediyespor ve Gölbaşı Belediyespor’un konuğu oldu. Başkentte oynanan karşılaşmalarda 2 temsilcimiz de Eskişehir’e üzgün döndü.

Sütiş Eskişehir

TFF Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Eskişehir Yunusemrespor, dün Sincan Belediyespor’un konuğu oldu. Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda oynanan karşılaşmada Siyah Kırmızılı vasatı aşamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Maçın ilk yarısında gol perdesini ise ev sahibi takım açtı. Canberk Özçakır 30. dakikada durumu 1-0’a getirdi. Golden sonra tempo arttıran Sincan ekibi dakika 37’de ise penaltıdan farkı Ünal Erkeç ile farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıda bir türlü toparlanamayan Yunusemrespor, kalesinde 42. dakikada ise yine Canberk Özçakır’ın gol vuruşu 3. golü gördü. İlk devre 3-0 Sincan Belediyespor’un üstünlüğü ile biterken karşılaşmanın ikinci yarısı da Yunusemrespor için iyi gitmedi. Temsilcimiz ikinci yarıda rakip fileleri 2 kez sarsmayı başarsa da mücadele 5-2 Sincan Belediyespor’un üstünlüğü ile bitti.

Şanssızlık bitmiyor

TFF Bölgesel Amatör Lig’de oynanan bir diğer karşılaşma ise Gölbaşı Belediyespor ve temsilcimiz Eskişehir Demirspor arasındaydı. Şansızlığını bir türlü üstünden atamayan Dem Dem, bu haftada mağlup oldu. Gölbaşı Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda oynanan müsabakada Gölbaşı ekibi dakika 14’te Batuhan Nusret Yiğit ile durumu 1-0’a getirdi. Dakikalar 27’yi gösterdiğinde ise bu sefer Hamdihan Kaya’nın kendi kalesine attığı gol ile fark 2’ye çıktı. Rakibine diş geçiremeyen Lokomotif, ilk devrede soyunma odasına 0-2 moralsiz girdi. İkinci devrede ise maçta başka gol sesi çıkmadı. Temsilcimiz Demirspor, Ankara’dan eli boş dönerek haftayı puansız kapattı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi