Dr. Jale Nur Süllü: Yaşlılarımıza aylıklarını yeniden bağlayacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dr. Jale Nur Süllü: Yaşlılarımıza aylıklarını yeniden bağlayacağız
A
a

CHP’nin Eskişehir'de ikinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehir’de vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Milletvekili adayı Dr. Jale Nur Süllü, Gökmeydanı Mahallesi’nde vatandaşlar ile yaptıkları görüşmelerin detaylarını anlattı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

CHP’nin 24 Haziran’da yapılacak seçimde ikinci sıradan Eskişehir milletvekili adayı olarak gösterdiği Dr. Jale Nur Süllü, Odunpazarı İlçe Başkanı Sayın Akın Sallarel, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Milletvekili Adayı Metin Tomsuk ile birlikte Gökmeydan Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. 


CHP’nin ikinci sıradan milletvekili adayı olarak gösterdiği Eskişehir siyasetçilerinden Dr. Jale Nur Süllü, şehirde yaptığı bu gezisinde de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Dr. Jale Nur Süllü, Gökmeydan ziyaretinde vatandaşlara “Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında, hukuk sistemimizde yaşlı hakları konusundaki eksiklikleri detaylı bir incelemeyle tespit edip, gerekli düzenlemeleri derhal yapacağımızı ve son yıllarda haksız olarak aylığı kesilen yaşlılarımıza aylıklarını yeniden bağlayacağımızı, tüm yaşlılarımızı sağlık güvencesine kavuşturacağımızı anlattık.” Diye konuştu. 

Dr. Jale Nur Süllü çocuklara söz verdi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi