Jale Nur Süllü çocuklara da söz verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Jale Nur Süllü çocuklara da söz verdi
A
a

Eskişehir siyasetçilerinden Jale Nur Süllü, 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için Eskişehir'den CHP adayı oldu. Süllü, vatandaşların sorunlarını dinlemek için kapı kapı ziyaretlerini sürdürüyor. CHP Eskişehir milletvekili adayı Jale Nur Süllü, geleceğin teminatı çocuklarla vakit geçirdi ve onlara da söz verdi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de CHP'nin 2. sıradan milletvekili adayı gösterdiği Jale Nur Süllü, Eskişehirlileri ziyaret edip sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Eskişehir'i TBMM'de temsil etmeye hazırlanan CHP milletvekili adayı Süllü, vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlara en iyi hizmeti nasıl sunacağını anlattı. 

Jale Nur Süllü çocuklarla...

Eskişehir'in CHP milletvekili adayı Jale Nur Süllü, yaptığı geziler sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken çocukları da ihmal etmedi. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve oyunlar oynayan Süllü, sadece yetişkinlerin değil, gençlerin ve çocukların da milletvekili adayı olduğunu, onların da sorunları için çabalayacağını dile getirdi. Çocuk suistimalinin ve yoksulluğun çocuklar üzerinde büyük olumsuzluk yarattığını ve bu olumsuzlukların da Türkiye'yi kötüye götürdüğünü belirten CHP milletvekili adayı Jale Nur Süllü "Çocukları her türlü suistimale, yoksulluğa ve yoksunluğa karşı tavizsiz bir şekilde koruyacağımız bir ülke için, millet için geliyoruz" dedi.

Eskişehir CHP milletvekili adayı Jale Nur Süllü

Jale Nur Süllü kimdir?

Eskişehir siyasetçilerinden Jale Nur Süllü, Eskişehir’in tanınmış siyasetçilerinden birisi olarak gösteriliyor. CHP’de çeşitli görevlerde çalışan Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevinde bulundu. Süllü, 2013 yılında bu görevinden istifa ederek Odunpazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Ardından Jale Nur Süllü, CHP Tepebaşı Meclis Üyesi olarak görev aldı. 24 Haziran'da yapılacak 27. dönem milletvekili seçimlerinde CHP'nin Eskişehir'de 2. sıradan aday gösterdiği Jale Nur Süllü, milletvekili adayı olabilmek için Tepebaşı Belediyesi'ndeki görevinden ayrılmıştı.

Eskişehirli olan Jale Nur Süllü, Eskişehir’in tanınmış doktorlarından Remzi Süllü ile evli. 1962 doğumlu Jale Nur Süllü, Eskişehir Süleyman Çakır Kız Lisesi’nde okudu, 1981 yılında Anadolu Üniversitesi’nden mezun oldu. Mezuniyetten bir sene sonra 1982’de hayatını Remzi Süllü ile birleştirdi ve iki çocuk sahibi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi