Burası Eskişehirsporlulara yetmez!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Burası Eskişehirsporlulara yetmez!
A
a

Eskişehirspor 10 Aralık Pazar günü 14.00’te deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaşacak. Kritik maçın oynanacağı stadın kapasitesi nedeniyle Eskişehirspor, taraftarına çok ama çok az yer ayrılabilecek.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor kritik maçını Şehit Vefa Karakurdu Stadyumu'nda oynanacak

Eskişehirspor 10 Aralık Pazar günü 14.00’te deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor’un konuğu olacak. Zorlu maça Şehit Vefa Karakurdu Stadyumu ev sahipliği yapacak. 3 bin koltuk kapasiteli stadyum sentetik çime sahip. Az sayıda kapasiteye sahip deplasman tribünü var.

Hakemler açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından bu hafta sonu Bölgesel Amatör Lig’de oynanacak maçların hakemi açıklandı. 10 Aralık Pazar günü oynanacak Karadeniz Ereğli-Eskişehirspor maçını İstanbul bölgesi hakemi Erkan Erzen yönetecek. Erzen’in yardımcıları İlyas Samet Yelen ve Onur Yıldız olacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Sercan Yalçın. Demirspor’un Pazar 14.00’te Sincan Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Sakarya’da Bahadır İleri düdük çalacak. İleri’nin yardımcıları Ömer Faruk Şahin ve Furkan Çukuryurt olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Gökhan Keskin. Yunusemrespor bu hafta ligden çekilen Kozlu karşısında hükmen 3-0 galip ilan edilecek.

Uslu kışlık bakım için bilgi verdi

Eskişehirspor’da uzun yıllar stat müdürlüğü görevini yapan çim uzmanı Tarık Uslu, geçtiğimiz günlerde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ne gitti. Yönetimle bir araya gelen Uslu, stadyumun çimi konusunda görüşlerini aktardı. Daha sonra tesislerdeki çim sahaları inceleyen çim uzmanı, yetkililere kışlık bakım konusunda önemli fikirler verdi. Uslu’nun yakın zamanda Kongo’ya giderek bir projenin içinde yer alacağı öğrenildi.

“Eskişehirspor​'a inanıyoruz”

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri geçtiğimiz gün, Eskişehirspor’un yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Diri yaptığı açıklamada takıma inandıklarını belirtti. Alınan skorlardan memnun olduğunu belirten Diri, iki haftalık zorlu periyotun kazasız atlatılacağını belirtti. Ayrıca Başkan Erkan Koca, Ereğli deplasmanına gelecek olan taraftarın desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. 

 

Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi