Buket Nurşah Tekışık kimdir? Buket Nurşah Tekışık olayı nedir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Buket Nurşah Tekışık kimdir? Buket Nurşah Tekışık olayı nedir?
A
a

İstanbul'da faaliyet gösteren avukat Buket Nurşah Tekışık, Çağlayan Adliyesi'nde savcı odasında çektirdiği fotoğrafların ardından sosyal medyada tepki topladı. Avukat Tekışık, paylaştığı bir fotoğrafın altına eklediği "Ben asla kaybetmem, ya kazanırım ya da öğrenirim" mesajıyla dikkat çekti. Peki Buket Nurşah Tekışık olayı nedir? Buket Nurşah Tekışık kimdir?

Sütiş Eskişehir

İstanbul'da avukat Buket Nurşah Tekışık, Çağlayan Adliyesi'nde savcı odasında çektirdiği fotoğraflar tepki çekti. Paylaştığı bir fotoğrafının altına Avukat Tekışık, “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajı yazan Av. Tekışık, gelen tepkiler üzerine Instagram hesabını kapattı. Olay sonrası avukat hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edilirken Avukat Buket Nurşah Tekışık'tan ilk açıklama geldi. İşte detaylar...

İstanbul'da faaliyet gösteren avukat Buket Nurşah Tekışık, Çağlayan Adliyesi'nde savcı odasında çektirdiği fotoğraflar nedeniyle sosyal medyada tepki topladı.

Olayın ardından Tekışık, sosyal medya hesabını kapatırken, savcı hakkında soruşturma başlatıldığı iddia edildi.

"SAVCI HAKİMLE BAĞLANTIM YOK"

Olay sonrası ilk kez konuşan avukat, "Ben tek başına çalışan ve İstanbul'da tek başına ayakta durmaya çalışan bir kadınım. Herhangi bir hakim ile savcı ile bağlantım yok. O fotoğrafın altında paylaştığım sözde bir kitap sözü. İsteyen google'da aratsın. O fotoğrafla bir mesajla alakası yok" açıklamasında bulundu.

Çektirdiği fotoğrafla ilgili odanın boş olduğunu ifade eden Tekışık, "Benim çektirdiği fotoğraf bir hatıra fotoğrafı gibi. Onu da bir avukat arkadaşım çekti. O sırada savcı odasında değildi biz oda boşken fotoğraf çektirdik. Sadece bu kadar." dedi.

BUKET NURŞAH TEKIŞIK KİMDİR? 

Buket Nurşah Tekışık, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi mezunu olup, kendi hukuk ve danışmanlık şirketini kurmuştur. İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olan Tekışık, Çağlayan Adliyesi'nde çekilen fotoğrafların kamuoyunda tartışma yaratmasının ardından tepkilerle karşılaştı. Sosyal medya hesabını kapatmasıyla birlikte, savcı hakkında başlatıldığı iddia edilen soruşturma gündeme geldi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi