Zeynep Akgün'e kadınlara örnek olduğu için teşekkür ediyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zeynep Akgün'e kadınlara örnek olduğu için teşekkür ediyoruz
A
a

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Eskişehir Kulübü Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, kadın belediye başkanlarına başarılar

Sütiş Eskişehir
Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Eskişehir Kulübü Başkanı Pınar Turhanoğlu Gücüyener, kadın belediye başkanlarına başarılar diledi.
Gücüyener, yetkili pozisyonlarda daha fazla kadının yer almasının, kadın vatandaşların sorunları ve ihtiyaçlarına daha etkili çözüm getirilmesi anlamına geldiğine dikkat çekti. Gücüyener, “Yerel seçimlerin bizler için önemi demokrasinin gelişmesinde kilit bir rol oynayan yerel yönetimlerde daha çok sayıda kadının yer alacak olmasıdır. Gaziantep, Aydın, Diyarbakır, Mardin’e ‘gözünüz aydın’ diyor ve kadın büyükşehir belediye başkanı seçerek bir ezberi bozdukları için onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Mihalgazi Belediye Başkanı seçilen Zeynep Akgün’e de kadınlara örnek olduğu için teşekkür ediyoruz. Yönetim sürecine kadın duyarlılığı getireceğine emin olduğumuz kadın belediye başkanlarımıza başarılar diliyoruz. Yolları açık, çalışmaları örnek olsun” dedi. (İHA)
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi