Yıldırım: O konser olursa istifa ederim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yıldırım: O konser olursa istifa ederim
A
a

BAL Ligi’nde mücadele eden Eskişehir Kurtuluşspor Başkanı Gökhan Yıldırım Eski Atatürk Stadyumu’nda yapılması planlanan konsere tepki gösterdi.

Sütiş Eskişehir
Konser esnasında sahanın ve çevrenin zarar göreceğini düşünen Yıldırım “O konser olursa Başkanlıktan istifa ederim” dedi.

İŞTE YILDIRIM’IN O AÇIKLAMASI:

“Eskişehir spor kamuoyunun Dikkatine !!!!!!!

Son bir kaç gündür 29 Ekim’de Büyükşehir belediyesinin Atatürk stadyumunda konser vereceği konuşulmakta. Belediyemizin halkımız için bir Organizasyon yapması takdir edici. Ancak 22 oyuncunun 90 dk. da sahayı berbat hale getirdiği bir ortamda, birçok spor adamının da onaylayacağı, on binlerce insanın Ve tonlarca ağırlıkta bir sahnenin sahamızı Ne hale getireceği açık Ve net ortada. Sahanın tüm bakımlarını çimcisinden elektrikçisinden mazotundan doğalgazına kadar kulübümüzün karşıladığı Ve tüm çalışanların maaşlarını verdiği bir ortamda, her kim ne şekilde izin verdi yada verecekse, hiç bir desteğin olmadığı Ve üstüne birde bu zararı verdikleri bir ortamda 
1-Kulübümüzün kaale alınmadığı 
2-Yaptığımız yatırımın görmezlikten gelindiği
3-Sporun Ve sporcunun umurlarında olmadığı 4-şehrin temsiliyetinin önemli olmadığı 
5-Kısacası kulübümüzü tanımadıkları 
Apaçık ortadadır. İvedi şekilde durumun düzeltilmesini ve organizasyonun farklı bir alanda yapılmasını rica ediyoruz. Aksi halde Kulüp başkanlığından istifa edeceğimi 
Bunun bir blöf olmadığını Ve geri dönmeyeceğimi şerefim üzerine yemin ederek bildirmek isterim . 
Hiç bir desteğin ve katkının olmadığı bir ortamda spora yaptığımız hizmetlerin görülmediği gibi en azından engellenmesi üzüntü vericidir. Durumu takip edeceğimizi ve konser gerçekleştiği anda gerçekten istifa edeceğimi, devre arası transfer dönemi açıldığı anda tüm oyuncularla yollarımızı ayırarak şampiyonluk yolundan vazgeçeceğimi belirtmek isterim. Umarım Eskişehirspor’dan sonra 2. bir takımın da kaderi ile oynanmaz.

Saygı Ve Sevgilerimle ........

ESK KURTULUŞSPOR KLB BŞK
GÖKHAN YILDIRIM”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kenan 13 Ekim 2017 17:58

İnş.Kurtuluşsporda kurtulur ve kurtuluşspor amatörde oynarsada gerçek kurtuluşsporluulara geçer.Başkanada bırakıp kaçmak için fırsat işte bırak ve git güle güle.

1 1 Cevap Yaz
Ali 12 Ekim 2017 16:06

İnşaallah feryadınız ilgilileri harekete geçirir. Başka bir yerde bayram organizasyonunu yapsınlar bir sürü yer var.

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi