Simav İlçe Stadının Suni Çimleri Yenileniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Simav İlçe Stadının Suni Çimleri Yenileniyor
A
a

Simav İlçe Stadının Suni Çimleri Yenileniyor

Sütiş Eskişehir
Kütahya’nın Simav ilçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nün katkılarıyla başlatılan suni çim kaldırma çalışmalarının başarıyla tamamlandığı bildirildi.
Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Simav’ın sportif faaliyetlerde altın çağını yaşadığını belirtti. Biçer “ Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 800 bin TL karşılığında yaptığı ihale ile, ilçe stadımızın suni çim değiştirme işlemlerine başladık. Saha içindeki çimlerin söküm işlerini Fen İşleri Müdürlüğümüzün titiz çalışmalarıyla kaldırdık. Kale arkası sektörlerin tesviye işlerini tamamlayıp, okçuluk alanlarının çim döşeme işlerine başladık. Son yıllarda ilçemizde başarıyla gerçekleştirilen Türkiye şampiyonalarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyoruz. İlçe stadımızın suni çim değişimi için emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Xx 24 Aralık 2019 20:01

Çim yenilemek yerine gençler için daha iyi ve güzel zaman geçirip sosyalleşebilecekleri alanlar açılmalı simav gibi yerde bu sadece futbol oynayan erkekler için etkileyici bişey bizler sürekli evden okula okuldan eve gelip gitmek istemiyoruz sadece cafeler var onlar da rahat takılabileceğimiz alanlar değil ve yıllardır böyle simavın gelişip böyle şeyler yerine sinema tiyatro avm içersinde çeşitli etkinlik alanları da yapılabilirdi üzülüyoruz ama birşey yapan yok tüm gençler bi an önce okuyup simavdan uzaklaşmak istiyor sosyal hayata açılmak istiyor sürekli dışarı göç var artık bir şeyler yapılmalı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi